Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,230,943

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

İzmire gelincede bizi ararsın olur biter.
Bu arada yeni üyeler aramıza hoş geldiniz.
Antakyalı amanas yaylasına bahar gelmiştir ne dersin
herkeze selam.

Etiketler

Metehan gezenbilir ailesine hoşgeldin 2-3 Mayıs 2009 da Düzce de kamp ve off-road oyunları yapılacak
çok eğleneceğiz senide bekleriz tabi disco'nu da getir

Varan01 gezenbilir ailesine hoşgeldin çok güzel bir araca sahipsin hayırlı olsun 2-3 Mayıs 2009 da Düzce de kamp ve off-road oyunları yapılacak
çok eğleneceğiz senide bekleriz tabi yeni arabanın da getir

DÜZCE OFFROAD TEAM çok teşekkür ederim, 2-3 Mayıs için tavsiyenizi dikkate almaya çalışacağım. Umarım dediğiniz gibi çok eğleniriz :smiley:

Slm arkadaşlar. Ben Bursada yaşıyorum ve daglara olan ilgimi geçen yıl keşfettim. Geçen yıldan bu yana Bursada 5-6 güzergahı dolaştım. Benim yaptığım dağcılık mı yoksa trekking mi bilmiyorum ama geçen yıl; Uludağ oteller - Uludağ zirve göller bölgesi, Dışkaya güzergahı, Yeni Gürle - Sivri kaya, Erenler - Kadriye güzargahlarını benim gibi iki üç arkadaş dolaştık. Bu işte felsefemiz en az malzeme ve maliyetle en yükseklere çıkmaktır. Bu yazda ayazma - Kazdağı Zırve - Altınoluk güzergahını düşünüyoruz. Herkese selamlar.

18-19 Nisan 2009 tarihinde bolu-yedigöller kamp ve orman yürüyüşü etkinliğimiz var herkesin katılımını bekliyoruz... Bahara merhaba demek isteyen arkadaşlar aşağıdaki linkten bilgi ve katılım sağlayabilirler...
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=29584.0

bende murat istanbuldan.doga yeşilin meraklısıyım ve yakın zamanda tekrar jeep alarak sizlerle yarı ofrood yarı güzel yerler görmek ve gidenlerin tavsiye ettigi güzel yerleri gezmek görmek istiyorum.Aranıza gelerek bu bilgi deryasından bilgi pınarından yararlanmak için katıldım.gerçektende burda olanlarla telefonla görüştüklerimde oluyor.buranın bir parçası olmak güzel.normalde sıradan bir insanın pek bilgi alamıyacagı çok şeyi buranın bir parçası oldugugum için anlatıyor,yardımcı oluyorlar çok degerli kaliteli insanlar var.herkese saygı sevgilerle...

Herkese Selamlar

Ben istanbuldan Aylin.. Doğa ,macro ve yaşamsal fotoğraflar çekiyorum. İmkanım olduğu sürece dalış yapmak, kamp yapmak doğada olmak ve tüm bunların fotoğrafla kalıcılığını sağlamak en büyük tutkum ;)

selamlar herkese ben ahmet coğrafyacıyım beyaz eşya ticareti yapıyorum.Senede 15-20 gün tatil yapabiliyorum.Ağırlıklı olarak motokaravanımla seyahat ediyorum (en lüks otele gitsem dahi). Gece yolculuğunu seviyorum.Evimdeki rahatlığı yaşattığı için bilhassa yolculukta motokaravanı tercih ediyorum. Ancak karavanımla tatil dönemi hariç hiç ilgilenemiyorum Mebus kod adlı arkadaş istanbulda faruk ismini veriyor bakım için adresi ve telefonunu da yazarsa mutlu olurum.VIP minibüs düşünüyorum karavanımla takas şekli de olabilir. ford indigo 1992 benzinli fiyatta anlaşırız yeterki doğa dostu gezgin mantığı taşısın,bu site derçekten çok güzel emek verenlerin ellerine sağlık dostça kalın.

merhaba adım tolga yaşım 35 istanbulda oturuyorum 5.2 cherokee kullanıyorum

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Antalyada yaşıyorum.kapsamlı bir paylaşım sitesi kurduğunuz ve değerli bilgilerinizi deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkürler.

Uzun zamandır motosiklet kullanıyorum bu aralar iki tekere ara verip 4x4 dünyasına geçiş yapmak , daha önce motosikletimle kucaklaştığım doğaya 4 tekerimle ulaşmak istiyorum.

bir konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum.Yakın zamanda bir 4x4 alacağım.Yalnız iki model arasında gidip geliyorum.

1.Lada Niva
2.Suzuki Samurai

Yukarıda yazdığım iki model arasında +/- olarak farklılıklar nelerdir yeni bir 4x4 cü olarak sizce hangi modeli tercih etmeliyim.

Teşekkürler görüşmek üzere hoşcakalın....

Merhaba Volkan Bey,

Aramıza hoşgeldiniz. Range Rover Cllassic damarlarıma işlemiş durumda. Fakat realist olmak gerekirse bu aracı size tavsiye etmiyorum. Sebebine gelince; binicisini ve tamircisini seçen bir araç. Ben 86 ve 87 model iki adet kullanıyorum. Bu modellerde araç almamın sebebi alt yapı olarak Defender ve Discovery modelleri ile aynı olma özelliği ve arazideki performansları.( LT 230 transferbox, LT 77 5 speed manuel gearbox) İngiltere amatör off road yarış videolarını seyrettiğimde İngilizlerin çoğunun Samurai kullandığını gördüm :eek:
Türkiye de Rent firmalarının elinde hacamat olmadan kullanılmış ve sahibinden satılan araç bulmanız % 50 ihtimal. Bulacağınız araç 1998 ve üstü model aralığında olacağından aşağı yukarı 10 -16 milyar civarı fiyatlara satılacaktır. Şahsi fikrim; off road keyfine Lada Niva 1.7 gibi bir araçla başlamanızdır. İlk zamanlardaki sert kullanımlar nedeniyle, kırılan araca bol ve ucuz yedek parça temini şart olacağından Lada en mantıklı seçim düşüncesindeyim.
İlerleyen yıllarda kullanım tarzınıza göre Vitara, Cj-5, Defender 90 gibi seçenekleri belirleyip sahip olabilirsiniz.

Sevgi ve saygılarımla

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR