Arama sonuçlarınız

1. VARAN01

Discovery II TD5 Kullanım Klavuzu

Ynt: Discovery II TD5 Kullanım Klavuzu http://www.landrovertechinfo.com/extfree2viewlrprod/index.jsp adresinde buldum tüm dökümanları tabiki İngilizce olarak.Çok teşekür ederim.Sanırım türkçesi yok ama bu adreste tüm modeller varmış. Google'dan arama yaparak ulaşamamıştım ama bu site çok faydalı:)

2. VARAN01

Ynt: Discovery II TD5 Kullanım Klavuzu Yardımcı olacak arkadaş yok mu acaba, elinizdeki kitapçığı ben scan edebilirim bilgisayara,ulaştırsanız aynı gün geri yollayabilirim.
  3. VARAN01

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu DÜZCE OFFROAD TEAM çok teşekkür ederim, 2-3 Mayıs için tavsiyenizi dikkate almaya çalışacağım. Umarım dediğiniz gibi çok eğleniriz :)

4. VARAN01

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Tüm forum üyelerine merhaba, aranıza 2002 model Discovery TD5 araç satın alarak katılmış bulunmaktayım. Bilginin paylaştıkça artacağını düşünerek bildiklerinizi biz yeni katılanlardan esirgemeyeceğinizi ümit eder hepinize sevgi ve saygılarımı sunarım.
  5. VARAN01

Tüm arkadaşlara merhabalar.2002 model Discovery II TD5 için kullanım klavuzu aramaktayım.Aracında olan arkadaş bilgisayara scan edebilir mi acaba? İnternette aramalarıma rağmen bulamadım. 2 el araç alan tüm arkadaşlara faydası olacağını düşünüyorum. Benim aracımda freelander var o da Almanca...

6. VARAN01

2002 HSE Discovery TD5 ?..

Ynt: 2002 HSE Discovery TD5 ?.. Ayrıca km bu model araç için çok şüpheli gözüküyor. Altınızda dizel bir araç 7-7,5 yaşında 110000 km ise yıl ortalamasının altındadır. Araç arazide yan yatmış diyorsunuz demekki alan kişi aracı hakkı ile kullanıyor o zaman bu km şüpheli. Yani bir yerlerde...

7. VARAN01

2002 HSE Discovery TD5 ?..

Ynt: 2002 HSE Discovery TD5 ?.. Araç sol tarafa yatmış diyorsunuz bu direklerinin zarar görmüş olabileceğini, tavanında boya olabileceğini(ki bana sorarsan kesin tavan boyalıdır) ve olası bir kazada araç mukavemetini kaybedebileceğini gösterir. Bu bir araç için çok önemlidir. Güvenlik herşeyden...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,633
Kaydolan Son Üyemiz
blackrass

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR