Arama sonuçlarınız

1. Sevinneco

Nedir Fotoğraf Çekmek, Bu Deklanşörde Ne Var Bu Kadar Çekici Olan?

Ynt: Nedir Fotoğraf Çekmek, Bu Deklanşörde Ne Var Bu Kadar Çekici Olan? Sevgili Ufukozkan arkadaşımın mesleğini bilmiyorum ama benim mesleğim fotoğrafçılık.Herşeyden önce şuna açıklık getirmek lazım.Profesyonel olmak kötü birşey değil.Hepimiz yaşamımızı sürdürebilmemiz için bir meslekte bir...

2. Sevinneco

Fotoğrafçılık Bir Sanattır

Ynt: Fotoğrafçılık Bir Sanattır Sayın Hural Katkılarına,Duygu ve Düşüncelerine sonsuz Teşekkürler.Kolay gelsin.
  3. Sevinneco

Fotoğrafçılık Bir Sanattır

Ynt: Fotoğrafçılık Bir Sanattır Arkadaşımıza herşeyden önce O AN ları bizimle paylaştığı için teşekkür ederim.Fotoğrafın herşeyden önce bir emek birikim sabır işi olduğunu bu kareler daha güzel anlatıyor.Herşey denklanşöre basmakla bitmiyor.Belki de fotoğraf eyleminin en kolay aşaması.Bana göre...

4. Sevinneco

Nedir Fotoğraf Çekmek, Bu Deklanşörde Ne Var Bu Kadar Çekici Olan?

Ynt: Nedir Fotoğraf Çekmek, Bu Deklanşörde Ne Var Bu Kadar Çekici Olan? Düşüncelerimi nasıl anlatacağımı tam olarak kestiremiyorum,yanlış anlaşılmaktan korkuyorum doğrusu.Herşeyden önce insan yaşarken çevresindeki olanı biteni izliyor,neden sonuç ilişkisi çıkartmaya,araştırmaya olanlar...
  5. Sevinneco

Doğarken Kaybedenler

Ynt: Doğarken Kaybedenler Herşeyden önce insan olduğumdan utanıyorum.Ancak daha'da acısı küresel sermaye,silah tüccarları daha çok kar etsin diye etnik kökenleri ve dini inanışları kullanarak bizleri birbirine kırdırıyor.Bizler dünyada kendimizi en akıllı yaratık olarak böbürlenirken bırakın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,851
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR