Arama sonuçlarınız

1. E

Ömerli Dağlarında İki Yalnız Kurt (25 Ocak 2009)

Ynt: Ömerli Dağlarında İki Yalnız Kurt (25 Ocak 2009) güzel olmuş bende bir suzuki vitara aldım 93 model ama lastik olarak arziye tam uygun değil genellikle av için kullanıyoruum çok sessis bir araç

2. E

Hilux Kilitli Diferansiyel ?..

Ynt: Hilux Kilitli Diferansiyel ?.. aNKARADA NEREDEN ALDINIZ .TEL YAZABİLİRSENİZ SEVİNİRİM İki tellide de parçacı var ismini ve tel öğrenince yazarım.
  3. E

Ynt: Hilux Kilitli Diferansiyel ?.. Sağolun; doç derken 250 lik doç mu ve ara aparat geraktirmeden takılabiliyor mu?

4. E

Ynt: Hilux Kilitli Diferansiyel ?.. Sizde lütfen Erol olarak yazın.
  5. E

Ynt: Hilux Kilitli Diferansiyel ?.. Benim araç 760 000de ama üfleme hissetmedim.Daha yolda yapamadım bakalım 3000 km yapınca nekadar yağ yaktığı yada yakmadığını görücez.Ama iyi bakılırsa 1000 000 km yapabileceğini öğrendim.Araç da termostat yoktu ısı devamlı düşük duruyordu 82 lik taktım ama...

6. E

Ynt: Hilux Kilitli Diferansiyel ?.. Fazla soru soruyorum ama 87 2.4 hılüx e hidrolik dreksiyon takılırmı takan varmı memnun mu kaça mal oluyor? Oh be bütün soruları sorduk başınızı ağrıtacağım belki ama beni bu konularda yatiştirme durumundasınız ki aynı dilden konuşabilelim. Hepinize saygılar.

7. E

Ynt: Hilux Kilitli Diferansiyel ?.. Ben şu an MT754 denen lastiği almak üzereyim.
  8. E

Ynt: Hilux Kilitli Diferansiyel ?.. Yakıtı hakkında net bilgi varmı acaba?Benim hesaplarıma göre 0175 tl yakıyor uzun yolda.Birde geniş ve yüksek arazi tipi lastik taktırsam akslar kaldırır mı?Yada başka zayıf yerlerine zarar verir mi (zanzuman,aro,defransiyel )?
  9. E

Ynt: Hilux Kilitli Diferansiyel ?.. Sefa bey,Salih bey beni rahatlattınız. Sorun olduğunu zannetmeye başlamıştım.Teşekkürler.

10. E

Ynt: Hilux Kilitli Diferansiyel ?.. Birde arkadaşlara şunu sorayım? 140 160 km hız yapanları okudum ben bastırıyorum 130 u geçmiyor maksimum motor devrinde.Acaba lastik farkımı var ondan olabilirmi...?

11. E

Ynt: Hilux Kilitli Diferansiyel ?.. Aslında ayırıcıların sistemi çok basıt oparalar etmez biraz uğraşılsa yeniden sistem yapıla bilir.Sadece iç bilezikleer sağlam olsun yeter.Çünki bemim sağdaki arızalıymış arazide fark ettim söküp elimle bileziği yerleştirip üzerinede yayını koydum öylece...
  12. E

Ynt: Hilux Kilitli Diferansiyel ?.. Salih bey ayırıcılar için aradım uğur beyi 650 tl diyorlar. benim içim çok pahalı.

13. E

Ynt: Hilux Kilitli Diferansiyel ?.. teşekkürler acar 41 çok teşekkür.
  14. E

Ynt: Hilux Kilitli Diferansiyel ?.. Bilgi olsun diye paylaşayım.Aracı kaportasını toplarken(ço usta biri değildi)ladadan tecrübem le iç taban birgalon anti pas yedirdim üstümede özel çatı izalasyon malzemesi olan üstü alminyum altı 2mm yumuşak zift olan malzeme ile kapladım o nun üzerine keçe...
  15. E

Ynt: Hilux Kilitli Diferansiyel ?.. Salih bey; o arkadaşla bir ilgim yok. Ambalaj koli fabrikasında sorumlu olarak çalışıyorum. ön aks ayırıcılarından biri bozuktu onu kendim tamir ettim.Ama yinede verdiğiniz telefonu arıyacam.Ben bu aracı sırf av için aldım.Önceden 93 lada niva vardı beni...

16. E

Ynt: Hilux Kilitli Diferansiyel ?.. Umut bey sizede çok teşekkür. Çapraz girişlerde kilitleyemiyorsa masrafa gerek yok diye düşünüyorum.Tam kilitleride tavsiye etmiyorlarmış madem o zaman idare adicez. Teşekkür.
  17. E

Ynt: Hilux Kilitli Diferansiyel ?.. Teşekkürler Salih bey.Sizin arabanızda hayırlı olsun.Maşallah çok güzel olmuş.Allah kaza bela vermesin. Telefonları yazarsanız sevinirim.Ben ümraniyedeyim.Arabayıda orada toplattım ,çok fazla masrafa girmeden hallettik sayılabilir.Resimleride en yakın zamanda...
  18. E

87 model 4*4 hilüx aldım.İMKANIM ÖLÇÜSÜNDE DE TOPLATTIM.Araçta kilitli defransiel yok.Acaba bulabilirmiyim.Takılabilir mi??

19. E

Kan Gruplarımızı Yazalım

Ynt: Kan Gruplarımızı Yazalım o rh +
  20. E

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu AVCILIĞI VE ARAZİYİ SEVEN ,OFF ROAD KONUSUNDA BİLGİLİ VE TECRÜBELİ OLMAYAN FAKAT ARAZİDE 93 LADA NİVA PARÇALAYIP 4*4 ÜN ZEVKİNİ ALMIŞ,AMATÖR DE OLSA TADINI ÇIKARTMAK İÇİN 4*4 Ü BIRAKMAMIŞ BİR ARKADAŞINIZ OLARAK K-51 ABİMİZİN(YANILMIYORSAM)TAVSİYESİ İLE...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
Gezginjasmin

SON KONULAR

Geri