Benim 2.8 dizel uzun yolda 20-22 kr/km, şehir içi 26-27 kr/km yakıyor. 31-10.50-15 arazi lastiği kullanıyorum şimdilik bir sıkıntı yok, olacağını da sanmam.Erol SARI' Alıntı:Yakıtı hakkında net bilgi varmı acaba?Benim hesaplarıma göre 0175 tl yakıyor uzun yolda.Birde geniş ve yüksek arazi tipi lastik taktırsam akslar kaldırır mı?Yada başka zayıf yerlerine zarar verir mi (zanzuman,aro,defransiyel )?
Aynen o lastik var bende de... ;DErol SARI' Alıntı:Ben şu an MT754 denen lastiği almak üzereyim.
Erol bey merak etmeyin kadranda ne yazıyorsa uygun koşullarda onu yapıyorErol SARI' Alıntı:Sefa bey,Salih bey beni rahatlattınız. Sorun olduğunu zannetmeye başlamıştım.Teşekkürler.
Sağolun; doç derken 250 lik doç mu ve ara aparat geraktirmeden takılabiliyor mu?hakanyusuf' Alıntı:87 hılux se hıdrolık dıreksıyon takılıyor benım arbamda doç dıreksıyonu var cok hafııf ve rahat ama orjınalı daha ıyı olur sanıyorum fıyatlarıda asagı yukarı 1300 cıvarı en fazlatakması ıle beraber ama çok rahat oluyo arabanız hayırlı olsun