Arama sonuçlarınız

1. 5

Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz?

Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? gerçekçi,yanılgan

2. 5

Suzuki Vitara Jant Bijon Sorunu

Ynt: Suzuki Vitara Jant Bijon Sorunu Selamlar abi. ben sakaryadan bugün biraz sorguladım parçadada sorun yok diyorlar.sendeki vitara resimdekimi abi?Bende heyecan yaratmaya başladı.ama aradığımı bulamadım varda aslında pahalı olanları var:)neyse bildiğinz bi araba Varsa bakarsan sevinirim...
  3. 5

1993 Vitara Jlx 1.6 Hararet Göstergesi Sorunu ?..

Ynt: 1993 Vitara Jlx 1.6 Hararet Göstergesi Sorunu ?.. Selamlar nazif bey. bu aracın arazide genelde şurası kırılır dediğiniz bir durumu varmıdır. parçaları pahalımıdır.piyasada mevcutmudur?birde bunların 8 valf olanları ve 16 valf olanları varmış sanırım bu bahsettiğim modellerde 8 valf...

4. 5

1993 Vitara Jlx 1.6 Hararet Göstergesi Sorunu ?..

Ynt: 1993 Vitara Jlx 1.6 Hararet Göstergesi Sorunu ?.. Selamlar ben fatih. Sakaryadan. Benim niyetim 1990-1993 arası vitara almak yani arabam var 1996 tipo onun değerinde bi araç bunu buldum yani 7000-9000 tl'lik bi vitara almayı düşünüyorum bunların.kullanımıyla ilgili bilgi sahibi değilim...
  5. 5

Yaz Günü Biraz Serinlik, Soğucak Yaylası Keşif Gezisi (02.08.2008)

Ynt: Yaz Günü Biraz Serinlik, Soğucak Yaylası Keşif Gezisi (02.08.2008) Merhabalar ben adapazarı'ndan fatih bu organizasyon güzel olmuş... bende soğucağa taksiyle falan çıkıyorum ama bu zevk başka. ya öyle bi 4x4 almayı düşünüyorum. keseme uygun olanlar +hoşumda gidenler suziki vitara falan 90...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,862
Kayıtlı Üye Sayımız
166,659
Kaydolan Son Üyemiz
Mustafa Tunçer

Çevrimiçi üyeler

Geri