Suzuki Vitara Jant Bijon Sorunu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nazifayvazoglu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,167
Ynt: Suzuki Vitara Jant Bijon Sorunu

Eksperoto kardeşim sende peşin satan gibi duruyorsun maşallah. ;D.Bazı parça iisteklerimiz olacak ama korkutuyorsun beni.Elinizde cj ön difransiyeli varmı acaba varsa ne kadar.Özelden mesaj atabilirseniz sevinirim.
eksperoto' Alıntı:

Etiketler

Suzuki ve diğer japonların parça temini için Gaziantep ve Kilisi öneririm.Hatta imkan olursa Suriyeye geçip 2 - 3 gün hem tatil yapar hemde bu arada aracınızı Türkiyedekinin yarı fiyatına sıfırlar gelirsiniz.

bence çok ön yargılı bakıyorsun resmi değiştirsem diye düşünmeye başladım
forumdaki arkadaşlara sorarsan fikrin değişir sanırım

nazifayvazoglu' Alıntı:
Eksperoto kardeşim sende peşin satan gibi duruyorsun maşallah. ;D.Bazı parça iisteklerimiz olacak ama korkutuyorsun beni.Elinizde cj ön difransiyeli varmı acaba varsa ne kadar.Özelden mesaj atabilirseniz sevinirim.

Şakadan takılayım dedim yakışıklı kardeşim.Kızma hemen.Benim yeğenimin cj sine (cj kaç bilmiyorum)ön difransiyel lazım varmı elinizde.
eksperoto' Alıntı:
bence çok ön yargılı bakıyorsun resmi değiştirsem diye düşünmeye başladım
forumdaki arkadaşlara sorarsan fikrin değişir sanırım

nazifayvazoglu' Alıntı:
Arkadaşlar selamlar.jant bijonlarının vede saplamalarının ömürleri ne kadar biliyormusunuz.Ben bilmiyordum ama 1 hafta önce arka sol tekerin bizi sollamasıyla bu gün 1 bijonun yalama 1 saplamanın kırılmasıyla çokta uzun olmadığını öğrendim.Hepsini değiştirdim.Fiyatmı ? Bijonların vede saplamaların Yegane satıcısı kangurudan aldım.Daha doğrusu almak zorunda kaldım.Çünkü Ankarada başka japoncuda yok.İlginç değilmi.Tabiki sonuç malum kazık yedik hemde büyük.

Kanguru fiyatları
1 kısa bijon + 1 saplama = 17 tl
1 uzun bijon + 1 saplama = 30 tl
Tekerlerin vede saplamaların hepsini söktürdüğümden dolayı kargoyu beklememek için aldım.İstanbuldan fiyatlarını da aldım.Bile bile kazığı yedim.

İstanbul fiyatları
1 uzun bijon + 1 saplama = 7 tl

Aradaki farkı görüyorsunuz değilmi ?Tabiki ben Saplamaların hepsini değiştirdim , bijonlarında kötü durumda olanlarını.Buradan çıkardığım sonuçsa şöyle.İstanbul dışındaki vitara sahipleri bir ayağınız İstanbulda olsun. :D

Size sonuna kadar hak veriyorum, dışarının fiyatlarını bilmesemde geçen ay 99 model 2.0 GV aracımın arka ayna mahrutisini Kanguru otomotivde 1190 tl ye değiştirme gafletinde bulundum. Bu yazılanları okuduktan sonra en az yarı fiyatına yapılabileceği kanatine kapıldım yanılıyormuyum?

Kesinlikle yanılmıyorsunuz.Kanguru malzemeyi 2 ile çarpıp işçiliğinide alıp öyle yapıyor.Hatta diyebilirimki bazı parçaları 3 le çarpıyor.Bende kanguru olayı bitti artık.dün İstanbula panjur siparişi verdim bu gün geldi 60 tl ye aldım.Ankaradaki japoncularda 100 tl.Kanguruda 120 tl olduğuna adım gibi eminim.
camouflage' Alıntı:
Size sonuna kadar hak veriyorum, dışarının fiyatlarını bilmesemde geçen ay 99 model 2.0 GV aracımın arka ayna mahrutisini Kanguru otomotivde 1190 tl ye değiştirme gafletinde bulundum. Bu yazılanları okuduktan sonra en az yarı fiyatına yapılabileceği kanatine kapıldım yanılıyormuyım?

Selamlar abi. ben sakaryadan bugün biraz sorguladım parçadada sorun yok diyorlar.sendeki vitara resimdekimi abi?Bende heyecan yaratmaya başladı.ama aradığımı bulamadım varda aslında pahalı olanları var:smiley:neyse bildiğinz bi araba Varsa bakarsan sevinirim abi...
SAYGILAR.

Bakarım tabi.Bulursam sana mesaj atarım.
54fatih' Alıntı:
Selamlar abi. ben sakaryadan bugün biraz sorguladım parçadada sorun yok diyorlar.sendeki vitara resimdekimi abi?Bende heyecan yaratmaya başladı.ama aradığımı bulamadım varda aslında pahalı olanları var:smiley:neyse bildiğinz bi araba Varsa bakarsan sevinirim abi...
SAYGILAR.

Merhaba arkadaşlar vitaralar için havşalı çelik jant bijonu en ucuz nerede bulabilirim acaba yardımcı olurmusunuz??
Tane fiyatına 11 tl gibi bir fiyat verdiler toplamda 20 bijon 220 tl oluyor :-\

54fatih' Alıntı:
SAYGILAR.
merabalar faih torağımsın anlaşlıyor.54 olayı ;) mesajlarını bende okudum aradıgın rakkamlarda temiz bir araç bulursam bende mesaj atarım.yanlız 3 kapı tenteli yada 3kapı saç kasa düşünsen o paralara daha temizi buluna bılır ama 5 kapıyı o fıyata biraz zor olur. bu arada sakaryanın neresindesin. ::smiley: ben şu an kocaelinde ikamet ediyorum. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,873
Kayıtlı Üye Sayımız
166,660
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

Geri