Arama sonuçlarınız

1. _ibo_

balkan gezisi

Ynt: balkan gezisi Selamlar, Ben hırvatistan, sırbistan, makedonya da gece kaldım ve aracımın içinde çokda güzel uyku çektim, (otel arıyamıycak kadar yorgunluktan dolayı) tam aksine police bana şu uyarıda bulundu "benzin istasyonunda konuaklarsanız canınız istediğinde hem internet hem...

2. _ibo_

balkan gezisi

Ynt: balkan gezisi Felice nickli arkadaşın özel mesajına cevaben(özel mesaj gönderemediğim için) sayın arkadaşım italya gezip türkiyeye balkanlar üzerinden dönüş yapmak istiyorsanız güzel bi fikir yanlız birde ben siz bir rota çizeyim siz yine rotanızdan şaşmayın ;) ipsala dan...
  3. _ibo_

balkan gezisi

Ynt: balkan gezisi Balkanları dolaşmak için araba kiralamadım fakat sınır geçişlerinde hangi evraklar gerekli bildiğim için Makedonya dan kiralanan araç ile balkanları gezmeniz olanaksız diyorum, sebebi ise bir ülkeden diğer ülkeye geçişte araç pasaportunuza kayıtlı olacağından kiralık aracı...

4. _ibo_

balkan gezisi

Ynt: balkan gezisi EU ülkelerini kapsıyan sözleşme sadece o ülkeler için olduğundan yunanistandan araç kiralayıp türkiyeye giriş nasıl yapılamıyorsa EU ülkesi olmayan diğer ülkerlede aynı konumda oluyor. eminmisiniz sorunuzun cevabı olarak=evet eminim. fakat kendinize ait bir araç ile...
  5. _ibo_

balkan gezisi

Ynt: balkan gezisi Öncelikle şunu belirtmek isterim, eğer EU ülkelerinin herhangi bir tanesinde araç kiralarsanız EU ülkerlini gezebilirsini öncelikle gezeceğiniz ülkerin EU olduğuna dikkat ediniz, aksi halde kapıdan geri dönüş yapmak zorunda kalacaksınız, sebebi ise araç ile yurtdışında...

6. _ibo_

balkan gezisi

Ynt: balkan gezisi Eminim çok güzel bir gezi olacaktır sizin için, bol bol resim ve anılarla geri dönersiniz diliyorum, ben araba ile Bulgaristan-makedonya-hırvatistan-sırbistan-slovenya-italya-fransa ve ispanya yı 3 defa gezme fırsatım oldu tabiki tamamını gezemedim gittiğim ülkelerde, yanlız...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,643
Kaydolan Son Üyemiz
ekstırimsever22

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri