Arama sonuçlarınız

1. MOZ

Subaru İmpreza 1.6TS

Ynt: Subaru İmpreza 1.6TS Merhabalar, Lada Niva 2001 model ile takas dusunur musunuz ?

2. MOZ

Extreme Unimog

Ynt: Extreme Unimog korman in dibi sayilir :) Bayraktar oto nun oralarda ise, buluruz bir sekilde.
  3. MOZ

Extreme Unimog

Ynt: Extreme Unimog Peki, nerde bu Rescue Team'in yeri ? Ekin Oto'nun yani mi ? Yilbar'in yanimi ? Atatürk Sanayi ? Merkez sanayi ? Köfteci :)))

4. MOZ

Lada Niva - Yakıt Konusunda Yardım

Ynt: Lada Niva - Yakıt Konusunda Yardım Ben 2001 tek nokta enjeksiyonlu 1.7 kullaniyorum. LPG li, Sorunsuz. LPG takilamayan arac yok artik. Telman ustanin bu konuda ozel bir durumu anlatmaya calistigini dusunuyorum ?
  5. MOZ

Lada Niva Hummere karşı

Ynt: Lada Niva Hummere karşı Birsey deme Yavuz Abi, Top10 Top20 Top40 listeleri yapiliyor bu dunyada, listenin icindeki her sarkici ayri telden caliyor, ama oylamalar, begenilere gore listeler olusuyor. Elmayla armutu karsilastirmak deyimi, biz insanoglu boyle olmasaydik, zaten olmazdi :)

6. MOZ

Bor Katkısı

Ynt: Bor Katkısı Herkese merhabalar, Bayadir konusulan bir konu bu. Benim de deneyimlerimle bir katkisi olsun istedim. BOR katkisini ilk olarak, 2002 senesinde kullanmaya baslamistim. Simdi bu isin gercegi, asli MOTOR SILK tir. Amerikada oduller alan falan bulusun sahibinin markasi da MOTOR...

7. MOZ

Lada Niva - Yakıt Konusunda Yardım

Ynt: Lada Niva - Yakıt Konusunda Yardım ya ateslemede sıkıntı olmalı, ya da yakıt pompasında ? bence ? bir baktırmakta fayda var.
  8. MOZ

lütfen yardım...dostlar bu araca ne dersiniz...

Ynt: lütfen yardım...dostlar bu araca ne dersiniz... hersey iyi guzel de , benim bildigim bu arac satildi.
  9. MOZ

Lada Niva Hummere karşı

Ynt: Lada Niva Hummere karşı lada niva hummer karsilastirmasi saniyorum Youtube da bir linkte vardi. LADA puanlamada daha iyiydi , yanlis hatirlamiyorsam :)

10. MOZ

Lada Niva - Kaplama Mud Lastik.

Ynt: Lada Niva - Kaplama Mud Lastik. abi, bu aralar cok lastik arastirdim , ama boyle bir sey bulamamistim. Gecenlerde Adapazari Ataturk Oto sanayi'de , bir NIVA nin ustunde gormustum sanki buna benzer bir seyler. Ugrarsam tekrar, sorarim. Ama istedigin gibi motocross lastiklerine benzeyen ...

11. MOZ

Moz Side Off the Road - Apprentice

Ynt: Moz Side Off the Road - Apprentice Tum guzel dilekler icin tesekkurler. Bünyamin Abi, dur daha araci yeni aldik. Guzel degisiklik planlarim var. Yavas yavas hepsini yapacagim. Yukselecek, offset jant takilacak, Tepesine onune sisler takilacak, vites topuzlarini aldim mesela , onlar...
  12. MOZ

Moz Side Off the Road - Apprentice

Bu da bizim Katır... Camurlu gunlerde bulusabilmek uzere ben birseyler yapmaya basliyorum :) Herkese, selamlar , saygilar

13. MOZ

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Merhabalar, ismim Mehmet. Istanbul Besiktas'ta ikamet etmekteyim. Rivayete gore, 2 yasindayken, Ford CARGO kampanasinin icinde uyumuslugum oldugu soylenir ailem tarafindan... Sanayi ile hasir nesir olmam, taa o zamanlardan gelir anlayacaginiz. Rektefiye edilen...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri