Lada Niva Hummere karşı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DERGEV Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,750

Etiketler

Ynt: Lada Niva Hummere karşı

lada niva hummer karsilastirmasi saniyorum Youtube da bir linkte vardi.
LADA puanlamada daha iyiydi , yanlis hatirlamiyorsam :smiley:

Hastayım bu tür karşılaştırmalara.
Sınıfları farklı, hacimleri farklı, üretim amaçları farklı.

Nedir? Niva daha iyidir. Ne diyeyim, niye diyeyim bilemedim..

Birsey deme Yavuz Abi,

Top10
Top20
Top40 listeleri yapiliyor bu dunyada,
listenin icindeki her sarkici ayri telden caliyor, ama oylamalar, begenilere gore listeler olusuyor.
Elmayla armutu karsilastirmak deyimi, biz insanoglu boyle olmasaydik, zaten olmazdi :smiley:

Arkadaşlar kusura bakmayın link koymayı unutmuşum :smiley:
evet youtube da niva ile hummeri karşılaştırdıkları bir film izlemiştim. hoşuma gittiği için paylaşmak istedim.
aşağıda linki veriyorum.

http://www.youtube.com/watch?v=RUHHANKAOQo&feature=player_embedded

Arkadaşlar az para ile çok iş yapan bir araç lada niva... Sanıyorum ki ön ve arka kilit yok sadece orta da kilit var. Peki Öne ve arkaya kilit takıp altınada araziye uygun 4 tane lastik taktık mı defender, dicovery ve g gibi arazi araçlarından ne eksiği kalıyor. Bir kaç yazıya denk geldiğimde niva vb araçlarla başlayıp daha sonra saydığım diğer araçlara geçiş yapıyolarmış. Bunun sebebi nivanın yetersiz gelmesimidir. Ben aslında çok büyük bir G aşığıyımdır. Hayllerimi süsleyen araç olmuştur 84-86 modelleri bile ancak pahalılar :smiley: Lada nivada bir o kadar hoşlandığım araç. Peki böyle pahalı arazi araçlarından ne gibi eksikleri vardır...

Biraz uzun oldu ama kafamda ki sorulara cevap bulursam rahatlıcam :smiley: Saygılar...

ustaoglu' Alıntı:
Arkadaşlar az para ile çok iş yapan bir araç lada niva... Sanıyorum ki ön ve arka kilit yok sadece orta da kilit var. Peki Öne ve arkaya kilit takıp altınada araziye uygun 4 tane lastik taktık mı defender, dicovery ve g gibi arazi araçlarından ne eksiği kalıyor. Bir kaç yazıya denk geldiğimde niva vb araçlarla başlayıp daha sonra saydığım diğer araçlara geçiş yapıyolarmış. Bunun sebebi nivanın yetersiz gelmesimidir. Ben aslında çok büyük bir G aşığıyımdır. Hayllerimi süsleyen araç olmuştur 84-86 modelleri bile ancak pahalılar :smiley: Lada nivada bir o kadar hoşlandığım araç. Peki böyle pahalı arazi araçlarından ne gibi eksikleri vardır...

Biraz uzun oldu ama kafamda ki sorulara cevap bulursam rahatlıcam :smiley: Saygılar...

Şimdi öne-arkaya kilit takmak mümkün ve ucuz da sayılır...

Bu LSD kilitle birlikte Niva gerçekten "çağ atladı" diyebiliriz... bakınız;

http://nivatr.com/nivaForum/index.php?topic=1911.0

Lüks, pahalı 4x4'lerden farkı-kıyası meselesi için çok uzun-karmaşık bir olay...

Kendi adıma ilk-tek aracım 2007 nivamdan çok memnunum...

Niva (hele bir de LSD difransiyel kilidi takılı haliyle düşünürsek) fayda/masraf olarak 4x4'ler arasında "rakipsiz" derim... sıfırı 25 bin TL olan Niva dışında bir 4x4 yok!

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,628
Kaydolan Son Üyemiz
Rigor

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR