Arama sonuçlarınız

1. S

Sualtı Temizlik Hareketi

Ynt: Sualtı Temizlik Hareketi Lugatımızda umutsuzluk yok,hep umut var hep aydınlık var,herşeyin daha güzel olcağına olan inancımız sonsuz,ne yazıkki insanımızı mevcut sistem bu hale getirdi,cumhuriyetin ilanı ve çok partılı sisteme geçtikten sonra ,türkiyenın rönesansı olduğuna inandığım köy...

2. S

Yurtdışı Dalış Noktaları

Söylemesi ayıp eylül ayı içinde Sipadan Kapalaı yaptım,her gün beş dalış,tasvıp etmeme vede türkiyede başıma gelmemesine rağmen her dalışda defalarca deco yedim,kolumdakı suunto sapıttı yoyo yapmamdan,harıkuladetdi,hacca gitmiş gibiyim şimdi ölsemde gam yemem,bence her dalıcının malezyaya...
  3. S

Sualtı Temizlik Hareketi

Ynt: Sualtı Temizlik Hareketi merhaba bir yılı geçkin bir süredir STH gönüllüsüyüm,biz gerçekten imkanlarımız dahilinde güzel şeyler yapmaya çalışıyoruz,yapıyoru'da arkama dönüp şöyle bir baktığımda kendımle ve çöp kardeşlerimle ne kadar onurlansam azdır,en büyük hediyemiz denizlerimizin...

4. S

Arkeoloji, Doğa ve Fotoğraf ile Gezenbilir İznik Gezisi (5 Kasım 2006)

Ynt: Arkeoloji, Doğa ve Fotoğraf ile Gezenbilir İznik Gezisi (5 Kasım 2006) Arkadaşlar!!! ne güzel yaaa,çoğaldık'da çoğaldık eminimkı muhteşem keyifli bir gün geçireceğiz valla defalarca gıtmiş olmama karşın, sanki ilk kez gidecekmiş kadar heyecanlıyım,umarım hava şartlarıda bizden yana...
  5. S

Ynt: Arkeoloji, Doğa ve Fotoğraf ile Gezenbilir İznik Gezisi (5 Kasım 2006) Aslında hak ettiği ilgiyi bir türlü bulamayan bu geçmişin ünlü başkenti olan şirin kent İznik , enine boyuna adımlanıp keşfedilmeyi hep hak ediyor ama zamanımız hiç olmuyor. Çini fırınları ve atölyeleri ...

6. S

Ynt: Arkeoloji, Doğa ve Fotoğraf ile Gezenbilir İznik Gezisi (5 Kasım 2006) Teveccühünüz efendim,umarım doğa'da bizden yana olurda baharın bu son demlerini iznikte hep birlikte ağzımızdan ballar damlayarak yaşarız kuru vede ılık bır havada,dönüştede zeytinimizi,yağımızı köftemizi alır...

7. S

Ynt: Arkeoloji, Doğa ve Fotoğraf ile Gezenbilir İznik Gezisi (5 Kasım 2006) Hasan kardeşim,makınam vede dört makara fılmım hazır bile,bu arada gezıntı sonrası göl kıyısında yenılecek enfes yayın balığı ve'de içelecek buzlu rakıysa ayrı bır keyif,o tatlı yorgunluğun üstüne çok güzel gidiyor...
  8. S

Ynt: Arkeoloji, Doğa ve Fotoğraf ile Gezenbilir İznik Gezisi (5 Kasım 2006) Merhaba Emrah ben,defalarca gitmeme karşın bır okadar daha gidilebılecek bir yer iznik,tarihsel dokusu ve arkeolojik yapı itibariyle zamansızlık duygusunu yaşattıran yegane ören yerlerinden,geçmiş zamanlara yapılacak bu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,904
Kayıtlı Üye Sayımız
166,705
Kaydolan Son Üyemiz
cekmeceli

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri