Arkeoloji, Doğa ve Fotoğraf ile Gezenbilir İznik Gezisi (5 Kasım 2006)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan seyyahasan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 144
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,791

seyyahasan

Kamp II
Yer
BURSA
Değişen gezi tarihi hakkında son detaylar...

İznik gezisi 28 ekimden 5 kasıma alınmıştır...

Bayram sonrası için İznik gezisi nasıl olur?

Arkeolojik eserleri, doğası, rengarenk çinileri ve çini atölyeleri ile kendine özgü bir soluğa sahip olan bu şehir, bizleri bekliyor.

Geziye katılmak isteyen arkadaşlar!

Bu başlık altına isminizi ekleyebilirsiniz.

Listemizin son hali ;

01- seyyahasan (İstanbul)
02- reha (istanbul)
03- sagalasos
04- taiga and family +1 (bursa)
05- yol (istanbul)
06- emin (bursa)
07- Mehmet (Yamaha YBR - istanbul)
08- özgül
09- maviş (istanbul)
10- gülşah
11- nesrin (istanbul)
12- vitaesmorte (istanbul)
13- iceman (istanbul)
14- The mogzilla's + 2 (istanbul)
15- phobios (istanbul)
16- aysedolar (istanbul)
17- sukuşu (istanbul)
18- Bursalı +1 (bursa)
19- Deep (İstanbul)
20- gatto +3 (istanbul)
21- Gülay Özkan
22- Berk&Yavuz ( Kodosk izmit)
23- Erkan(kodosk izmit)
24- Kaan Yakar +1 (bursa)
25- Mustafa Çoşkun +2 (istanbul)

48970007copyxh7.jpg

05 Kasım 2006 Pazar

istanbuldan araçlarıyla katılacak arkadaşlar;
5 kasım pazar 09:00'da pendik TEM otoyolu üzerinde mehmetçik vakfı (Opet) tesislerinde toplanalım...

istanbul-iznik.gif

(Aracı olmayanlar kaç kişi olduklarını ve nereden katılacaklarını listeye yazarlarsa, boş yeri olup aynı istikametten geçenler tarafından alınabilir...)

Öğlen iznikin meşhur köftecisisinde köfteler yenir. Zaten ramazandan çıkmışız bir güzellik yapalım kendimize ;) :D

Gün içerisinde İznik arşınlanır.

iznik.jpg

Iznik.02.jpg

iznik.jpg

istanbul-iznik.gif

iznik.jpg

Iznik.02.jpg

Etiketler
Ynt: Arkeoloji, Doğa ve Fotoğraf ile Gezenbilir İznik Gezisi (5 Kasım 2006)

Selamlar,
4 Kasım ctesi mi acaba oneriniz? gunu birlik? gecelemeli? bir parca bilgi vermeniz mumkun mudur? zamanimi denkleyebilirsem katilmaya calisacagim. selamlar, reha

Merhaba Emrah ben,defalarca gitmeme karşın bır okadar daha gidilebılecek bir yer iznik,tarihsel dokusu ve arkeolojik yapı itibariyle zamansızlık duygusunu yaşattıran yegane ören yerlerinden,geçmiş zamanlara yapılacak bu yolculuğa katılmak isterim.
Emrah Hamşioğlu

reha' Alıntı:
Selamlar,
4 Kasım ctesi mi acaba oneriniz? gunu birlik? gecelemeli? bir parca bilgi vermeniz mumkun mudur? zamanimi denkleyebilirsem katilmaya calisacagim. selamlar, reha

Reha abi merhaba. Geziyi ayın 28'i yani bayramın hemen ertesi haftasonu Cumartesi olarak planladık. Hazır kafalar iş stresinden biraz uzaklaşmışken, İznik gezisi güzel olur diye düşünüyorum.

Günü birlik bir gezi olacak.

İznik yürüyerek gezilebilen ve içerik olarak çok zengin bir kent. Bütün eserler ve görülecek yerler birbirine o kadar yakın ki. Sabahtan başlanıp akşam saatlerine kadar rahat rahat gezilebilir.

Benim planım; ayın 28' i Cumartesi sabah 08.00 gibi Pendik/Yalova deniz otobüsü iskelesinde buluşup deniz otobüsü ile Yalova'ya ve oradan minibüsle İznik. Yolculuk toplam 1,5 saat. 45 dk. Pendik-Yalova, 45 dk. da Yalova-İznik sürüyor. Feribottan inince İznik minibüsleri hemen çıkışta bekliyor zaten. Yani ulaşım çok kolay.

İnşallah vaktiniz uyar. Görüşmek üzere.
Sevgilerimle :D :D :D

baymineral' Alıntı:
İzmit' ten katılacaklar varsa gezide bulunmak isterim.

baymineral,
Senin için bu gezi daha kolay İzmit'ten Yalova'ya geçersin orada buluşuruz.
İzmit'ten birilerinin katılması gerekliliğini anlayamadım. ??? ;)

28 Ekimde Bolu offroad oyunları var.
Eğer bir hafta sonra Kasım 4 te olursa ben ailemle gelmek isterim .

taiga' Alıntı:
28 Ekimde Bolu offroad oyunları var.
Eğer bir hafta sonra Kasım 4 te olursa ben ailemle gelmek isterim .

Merhaba,

Sayın taiga ben yinede sizi listeye ekliyeyim. Durumla ilgili gelişmelere göre bir değerlendirme yapılır.

Bolu'ya off-road oyunlarına mı gideceksiniz?

Evet.
Cuma dan gideceğiz kampa. İzmir, Bursa, Kocaeli ve İstanbuldan arkadaşlarla...

taiga' Alıntı:
Evet.
Cuma dan gideceğiz kampa. İzmir, Bursa, Kocaeli ve İstanbuldan arkadaşlarla...

Çok keyifli olacağı kesin.

Ben yinede sizi listeye ekledim Haldun abi. Dediğim gibi ileri doğru bir durum değerlendirmesi yaparız.

Sevgilerimle...

SAGALASOS' Alıntı:
Merhaba Emrah ben,defalarca gitmeme karşın bır okadar daha gidilebılecek bir yer iznik,tarihsel dokusu ve arkeolojik yapı itibariyle zamansızlık duygusunu yaşattıran yegane ören yerlerinden,geçmiş zamanlara yapılacak bu yolculuğa katılmak isterim.
Emrah Hamşioğlu

Emrah Bey, inşallah çok güzel bir gezi olacak. Defalarca gidilebilecek bir şehir olması konusunda çok haklısınız. Bende defalarca gitmeme rağmen özellikle bu zamanlarda böyle bir depreşim oluyor içimde İznik İznik diye.

Fotoğraf makinenizi hazırlayın. Bu gezide kaydedeğer bir çok fotoğraf orada Şehr-i İznik'te bizi bekliyor.

Salıcakla kalın...

Hasan kardeşim,makınam vede dört makara fılmım hazır bile,bu arada gezıntı sonrası göl kıyısında yenılecek enfes yayın balığı ve'de içelecek buzlu rakıysa ayrı bır keyif,o tatlı yorgunluğun üstüne çok güzel gidiyor doğrusu heleki birde hafıften incesaz varsa başka oluyor gurup vakti iznik akşamları,sağlıcakla kalın
Emrah

Sedatçım Emrah Bey geziye dünden hazır. Hakikaten Emrah Bey ağzınızdan bal akıyor. İnşallah gezide bu güzellikte gerçekleşecek. Geziden sonra dediğiniz gibi göl kenarında bir güzel balık faslı yaparız aman aman... ;) :D :D

Teveccühünüz efendim,umarım doğa'da bizden yana olurda baharın bu son demlerini iznikte hep birlikte ağzımızdan ballar damlayarak yaşarız kuru vede ılık bır havada,dönüştede zeytinimizi,yağımızı köftemizi alır belleğimizdeki tatlı anılarla döneriz şehri-İstanbula bir sonrakı seyahatın hayalini kurarak
Görüşebılmek paylaşabılmek umuduyla.
İyi haftalar
Emrah

selamlar
ben de gelmek isterim
umarım hava uygun olur...

Mehmet

34 UD 2742 Yamaha YBR 536 873 1080

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,904
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
Ayhnn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR