Arama sonuçlarınız

1. Ö

Saroz 'da Kamp Alanı

Ynt: Saroz 'da Kamp Alanı Danışment orman kampı bir felaket, bilginize. Kimseye önermem. Ama Uzunkum'u bilmiyorum.Gittiğimde bakacağım.Tam nerede kalıyor?

2. Ö

Saroz 'da Kamp Alanı

Ynt: Saroz 'da Kamp Alanı Çok teşekkürler, Kömür limanı haricinde önerebileceğiniz bir yer var mı?
  3. Ö

Saroz 'da Kamp Alanı

Merhabalar, Saroz'da önerebileceğiniz kamp alanı var mıdır? Teşekkürler.

4. Ö

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? ;)
  5. Ö

Kadıköy-Kartal Meclise Ufuk Gerek Bisiklet Turu

katilmak isteyen arkadaslara ayrintili bilgilendirme: 1 Temmuz Pazar 17.00-20.00 arasi Kadikoy-Kartal Meclise Ufuk Gerek Bisiklet Turu Merhaba arkadaslar, BarisaPedalci Mehmet Ufuk Uras'i meclise gönderme kampanyasindaki arkadaslar bir bisiklet turu düzenliyor... Bisiklet turunda...

6. Ö

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Hatta Aizanoi antik kenti de diyebiliriz.. ;)

7. Ö

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Ödül varmıydı :)
  8. Ö

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Zeus sunağı Kütahya Çavdarhisar
  9. Ö

Gürsu'ya Havacılık Şenliği'ne Gidiyoruz !...

Ynt: Gürsu'ya Havacılık Şenliği'ne Gidiyoruz !... Çok güzel bir tarihe denk geliyor ben oradayım :) Umarım havada iyi olur.

10. Ö

Gezenbilir Tanışma Toplantısı (30 Haziran 2007)

Ynt: Gezenbilir Tanışma Toplantısı (30 Haziran 2007) İki arkadaşım daha geliyor ;) Görüşmek üzere

11. Ö

Gezenbilir Tanışma Toplantısı (30 Haziran 2007)

Ynt: Gezenbilir Tanışma Toplantısı (30 Haziran 2007) Benim adımı yazmayı unutmuşsun Muratcım :)
  12. Ö

4. Kemaliye Uluslararası Doğa Sporları Şenliği

Ynt: 4. Kemaliye Uluslararası Doğa Sporları Şenliği 1 hafta boyunca bende oradayım gelecek arkadaşlar varsa haberleşelim.. ozlemkoz@hotmail.com

13. Ö

Cumhuriyet Mitingi

Ynt: Cumhuriyet Mitingi 29 Nisan'da saat 14:00 'de Çağlayan'da Cumhuriyet Mitinginde hep birlikte olalım.
  14. Ö

Bowling Aktivitesi

Bowling aktivitesi mesajlarınızı bu başlık altında yapabilirsiniz arkadaşlar..
  15. Ö

Mudurnu - Abant Günübirlik Gezi (21 Ocak 2007)

Ynt: Mudurnu - Abant Günübirlik Gezi (21 Ocak 2007 Pazar) Evet bu geziye gelmek isteyen var mı? En geç cuma gününe kadar ozlemkoz@hotmail.com haber vermenizi dilerim.

16. Ö

Yapmadan Dönme - Yorumlar

Yapmadan Dönme- Yorumlar Ben gitmiyeyim o zaman :D
  17. Ö

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Evet sen sormuştun bende cevap vermiştim aynı soru sorulmaz diye bende salda demedim :) Çok mu kıvırıyorum ;D
  18. Ö

Yapmadan Dönme - Yorumlar

Yapmadan Dönme- Yorumlar şaşırabilirsin gerçi pek huzun duyulacak bir yer değil yani o yüzden yazmadım :) Muğla şehir merkezi ... Sanırım o dönemdeki ruh halim ile alakalı diye düşünüyoruım ::) 2 yıl kadar orada kaldım ama çok özledim fırsat bulsam gideceğim tekrar..

19. Ö

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Eğirdir gölü
  20. Ö

Pasaport Harcının Yatırılabileceği Mali Vezneler

Pasaport Büro Ve Pasaport Harcının Yatırılabileceği Mali Veznelerinin Adres ve Telefonları Adalar Pas. Br. Büyükada Nala Hatun Cd. N-2 ADALAR Tel:0216 382 50 10 - 14 Adalar Maliye Veznesi Vergi Dairesi Veznesi aynı adada Kaymakamlık Binası içinde bulunmaktadır Avcılar Pas. Br...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,741
Kayıtlı Üye Sayımız
166,558
Kaydolan Son Üyemiz
yldrmsvs58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri