Arama sonuçlarınız

1. Aytunç

Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009) alpaslan kardeşim galiba bi yanlış anlama durumum oldu dün akşam msj. okurken mütevazılığı bırakalım gibi bi cümlenden dolayı ama racon falan olmaz kusura bakma tabiki samimiyet haklısın

2. Aytunç

Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009) meriç nehrimi dediniz edirne ,3 sene kaldım orda karaağaç tunca nehri yanyana ama derin değildi meriç
  3. Aytunç

Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009) 8 numara alpaslan ben doğrusunu söylüyorum ,yorumlarımda kimseyi kırmam ima ettiğin ben isem ben iddaa etmem yaşadığımı gördüğümü yazmaya çalıştım ama orda yaşanacak o olurdu seferberlik

4. Aytunç

Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009) esin bey tabiki çok güzel resimler var ama gerçekten nursel hanımın dediği en iyi resim olurdu topuk yaylası göletinde koştururduk artık odun bul ateş yak nursel hanım hasta olmasın diye, çünkü ambulansa ne kadar...
  5. Aytunç

Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009) nursel hanım, çirkin kurbağanın en güzel halini yakalamışsınız tebrik ederim ,inanın çok mutlu olmuştur ... ( ben ne zamandır sizi bekliyodum der gibi :) sanki

6. Aytunç

Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009) pardon pardon, diğer arkadaşlar yanlış anlamasın ,bütün arkadaşların resimleri içinde çok teşekkür ederim...

7. Aytunç

Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009) Esin kardeşim emeğine sağlık iyi bir fotoğrafçı olduğun belli...
  8. Aytunç

Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009) düzcede, herhangi bir zamanda değil ,gezenbilir gelmeyen bilmez gibi sanki ,bir daha buluşmak dileğiyle ,marmarada karadenizde egede ama dosod organizasyonu süperdi en güzel gezilere çünkü BAZEN DAĞLAR ÇAĞIRIR...
  9. Aytunç

Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009) teşekkürler düzce

10. Aytunç

Kilyos Kısırkaya Off-Road Gezisi (4 Ocak 2009)

Ynt: Kilyos Kısırkaya Off-Road Gezisi (4 Ocak 2009) fotoğraflarınız harika teşekkürler

11. Aytunç

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) butun off roadcılara selamlar.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri