Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DÜZCE OFFROAD TEAM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 993
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 108,694
Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

alpaslan kardeşim galiba bi yanlış anlama durumum oldu dün akşam msj. okurken mütevazılığı bırakalım gibi bi cümlenden dolayı ama racon falan olmaz kusura bakma tabiki samimiyet haklısın

Etiketler
Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

Aytunç' Alıntı:
alpaslan kardeşim galiba bi yanlış anlama durumum oldu dün akşam msj. okurken mütevazılığı bırakalım gibi bi cümlenden dolayı ama racon falan olmaz kusura bakma tabiki samimiyet haklısın

Aytunç bey mütevazilkle ilgili mesajı Esin(mimesin) arkadaşımızın çektiği fotoğrafların güzelliği ile ilgili kullanmıştım. Forum dünyasında sadece yazdığımız için mimik ve ses tonlamasından yoksun olduğumuzdan birbirini henüz tanımayan üyeler kelimeleri kendi tonlamalarıyla okuduğu için yanlış anlamalar olabiliyor. Ortak payidemiz samimiyettir. Yapıcı mesajınıza teşekkür ederim. Tanışmak temennisiyle..

cidowsky' Alıntı:
ALFONSOO bende üzgünüm erken karar verdiğim için sen beni sevmedin sanıırmki özrümü kabul etmedin :D
Bence özre gerek yoktu....:smiley:
O yüzden atlamak istemedim konuya yırtık t-shirt' ten :smiley: çıkar gibi :smiley:......
Özürlük bi durum varsa bile ben hiç farkında değildim, inanın.....
Sonuç: Ö n e m l i d e e L :smiley:

"Erken karar verdiğim için galiba beni sevmedin" yazmışsınız....

İnsanların benim için düşündükleri benim için hiççç önemli değil, o yüzden, yani acaba ne düşünüyorlar diye bakmadığım için çevreme, farketmedim bile ne karar verdiniz, ne zaman karar verdiniz :smiley:
Benim için önemli olan çevremdekiler hakkında "benim" ne düşündüğüm :smiley: Anlatabildim mi?

Sevgi demişsiniz.. Hani derler ya: " S e v g i d e b i s o r u n y o k " :smiley:
Lütfen çokkkkkkkkkkkk rahat olun...
Siz çok şekersiniz, sadece paylaşım fırsatımız olmadı......
Sağlıcakla...

Ben de en son kareleri ben yüklüyorum sanıyordum ama baktım da bende sonra da çok güzel kareler yüklendi, tüm emek veren arkadaşlara bu güzellikleri bir kere daha yaşattığınız için teşekkürler ediyorum..
[/quote]

Teşekkürler zerrin hanım (fotolar hakkındaki düşünceniz için) sizin fotolarda çok güzel gerçekten

alpaslanepli' Alıntı:
Lütfen şıklık deyince ALFONSE!
Biz eline su dökemeyiz. Çamura gelince siz görmemişsiniz hanımla iki saat pazarlık yaptık makinaya atmam ben dedi bunları git çöpe at. Atarsın atmazsın hala apartman kapısında kaderlerini bekliyorlar çamuru çamurlu :smiley:
Yıkamacıda şöyle bi dönüvermek lazım tabancanın önünde, kolları açıp.... ;D

Benim "Habs - Montreal Canadians" Formam bi gelsin Canada' dan, sen o zaman şıklık gör, karizma gör Alpaslan' cım.... :smiley: 8)
Tabi göbeğimden geçer, üstüme olursa :p

Hülya Hanım,

FreeLander' ınızın Sun-Roof' u kapanmıyordu ya? Ne oldu, tamir oldu mu?

:smiley: Raylarının arasına felan Cdowsky sıkışmış olmasın :smiley:

[attachment=1]​

cdowsky.jpg

beatrix' Alıntı:
Biz nerde yanlış yaptık....?

Montu isterim? :smiley:

Hatalarınız affedilir, sizin hatalarınız telafi bile ettirilir, yeterki mont gelsin :smiley:

Sağlıcakla......

Jeep34' Alıntı:
Bu sene için sayı vermiyorum.. Ama seneye 2000 arkadaşımız gelmezse bende bir şey bilmiyorum.
Gezenbilir grubunda bir çok aktivite branşı olduğu için Türkiye'de tek örneği demek yerinde olur. :smiley:
Bende varım...
En az 2002 kişi olacak... :smiley:

DÜZCE OFFROAD TEAM' Alıntı:
Günaydın arkadaşlar yaptığımız etkinlikten bir video görüntüsü ve haber konusu aşağıdaki linkte
ama ençok alfonse yi göstermişler çünkü en son elinde para kameramana beni çek beni çek diyormuş ;D

http://www.oncurtv.com/news_detail.php?id=17594
Kameraman ve montajcı arkadaşlara Surinam Gulden' ni Hollanda Guldeni diye verdiğim için özür dilerim :smiley: :smiley: :smiley:

beatrix' Alıntı:
Tamaaaaammm, Önder'in arabayı 21 Haziran'a kadar satmayacağı kesin.....:! :smiley:
Doktor Önderrrrrrrrrrr bey....:smiley:
Doktor Önderrrrrrrrrrrrr bey....:smiley:
Dı nı nı nı nı dııııııııııııııııı dıdı dıııııı........ müsic müsic müsic......:smiley:

Lets Start The Party......:smiley:

ceranus' Alıntı:
Bir düş gibiydi..........................
Sizin gördüğünüz düşle, benim düşlerim çok farklı Ceranus Hn...:smiley:

Belliki sizin düş kriterlerinizle, benimkiler bayağı farklı....:smiley:

Eeeeeeee, Düş bu, göreceli bi kavram ;D

Bu, Sizin gördüğünüz düş! :smiley:

[attachment=1]​

;D Buda, benim gördüğüm düş! :-[

[attachment=2]
[attachment=3]

;D :mad: :-[ ;D :mad: :-[​

Dzce741.jpg

Dzce753.jpg

resim070w.jpg

[attachment=1]
Zerrin hn. bu fotoğraf çektikten 20 saniye sonra mola verdiğimiz yerde görevli "çirkin" bi adam yanıma geldi....
"buraya otobüsleri alıyoruz, arabanı öteye (!) çek" dedi.....

Yanımdan ayrılmıyo ama, hiç sinirlenmedim, peki dedim, gülerek.
Adam yanımda,
bi baktım gözüne,
arkasını döndü...
Fırsat bu fırsat dedim, Bi çalıştırdım benim 318 V8 5.2 makineyi, sıfır eksoz, susturucuların hepsi bagajda...
Adam bi hopladı yerinden, elinde fırça vardı, düşürdü... :smiley:
Suratını görmeliydiniz, frankeştayna döndü, "bembeyaz" :smiley: :smiley: :smiley:

Eeee, anlamıştır heralde, "her kuşun eti yenmez"....
Bidaha birisine ukala ukala "çek arabanı" derken elli kere düşünecek... :smiley: :D ;D :smiley: :D ;D

Dzce811.jpg

alpaslanepli' Alıntı:
:smiley: :smiley: :smiley: Abi isteseydin benim ilk yardım çantasında vardı :smiley: :smiley: :smiley:
Bende de vardı alet çantası,

alet çantasının yanında :smiley:

34sel' Alıntı:
elbette fark yaratan da bu tarz fotograflar.düsme konusunda da antremanlıyım merak etmeyin Meriç nehrine düşmüşlügüm var :D

www.meriçedüşenbilir.com :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR