Arama sonuçlarınız

1. T

Berhimi Karavan Camı Için Piston Tedariği

Merhaba, açıkçası çok uzun zamandır beklemedeyim henüz çözemedim. Sırayla anlatayım; piyasada bu pistonların muadilini bulamadım, sanırım yok, varsa da ben bulamadım. Berhiminin iletişim e-postasına mail attım ve yaklaşık 20 gün sonra dönüş yapıldı. TR distribütörü Fermil Mobil ile görüşün...

2. T

Eğer orijinal ürün tedariğini halledemez isem bu yöntemi deneyeceğim teşekkür ederim.
  3. T

Cevaplar için teşekkür ederim. Berhimi türkiye distribütörü Termosa ile iletişime geçtim. Şu anda stoklarda olmadığını ancak geleceğini söylediler. Bu arada berhimi internet sayfasından firmaya da mail attım dönüş henüz gelmedi. Gelişme olursa buraya da yazacağım ihtiyacı olanlar faydalansın.

4. T

Herkese merhabalar. Aracımda berhimi karavan camları mevcut. Bazı camların pistonlarında gevşeme var ve camı yukarı doğru açtığımda yavaş yavaş geri kayıyor sabit kalmıyor. Sanırım pistonların değişmesi gerekecek ancak bir çok karavan malzemesi satan firmaya sorduğumda orjinal berhimi piston...
  5. T

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Herkese merhabalar. Ankarada ikamet ediyorum. Kendim siber güvenlik uzmanıyım, eşim yazılım mühendisi ve ikimizde kamuda çalışıyoruz. Uzun zamandır almak istediğimiz motokaravanımıza 1 ay önce kavuşmak nasip oldu. 2017 model 15 m3 Peugeot Boxer campervan aracımız var. Bu forumdan bilgi ve...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,741
Kayıtlı Üye Sayımız
166,558
Kaydolan Son Üyemiz
yldrmsvs58

SON KONULAR

Geri