Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uzun bir aradan sonra yaşadığım sıkıntılar ve çözümleri şekilde anlatmaya çalışacağım.
Konu başlığında anlattığım olay Automatic Shut down rölesi değiştikten sonra kesildi.
Soğuk çalıştırmada sıkıntı yaşama problemimde hararet müşüründen kaynaklıymış. Şuan yarım marşta tıkır tıkır çalışıyor...
Elektrik tesisatı, sigorta kutuları vs komple bir elden geçirmekle başlayacağız. Sorunun kaynağına indiğimizde çözümü buraya aktarırım, aynı sorunu yaşayan arkadaşlara rehber olur en azından.
Şehir olarak Adana'da yaşıyorum.
benzin ve lpg fark etmiyor. ikisinde de stop ediyor araç. genelde soğuk çalıştırmada 1000 devirden düşüp stop ediyor. sadece seyir halindeyken bir kere başıma geldi. 3-4 kere kontak açıp kapayıp çalıştırmayı denedim. marş aldı çalıştı araç. ama devrini tutturamıyor 1500 e çıkarıyor tekrar...
Merhaba arkadaşlar,
Daha öncesinde suzuki jimny, sonrasında cross motosiklet şimdi ise zj 5.2 ile arazi heyecanımı katlamak isteyerek aranıza katıldım.
yaşadığım sorunu gerek Türkiye forumları gerek yabancı kaynaklar olsun araştırdığımda benzer problem ve sonuçlara ulaşamadım. Gezenbilir ile...