Arama sonuçlarınız

1. Reunion Energy

Reunion Energy Lityum (lifepo4) Akülerde Gezenbilir Üyelerine %20 Indirim

Merhabalar Sitemizde bir ara sunucuyla alakalı bir problem yaşandı, sanırım o zamana denk geldiniz. Şu an aktif. aküleri kamyona bağlayabilirsiniz ama alternatörden başka bir redresör gerekli mi? bu soruyu cevaplayabilmek için alternatörün ürettiği ve sizin harcadığınız enerjiyi bilmek...

2. Reunion Energy

Merhabalar, Lityum modu olması tabiki çok iyi birşey. Lityum akülerimizin en doğru şarj voltajı 14.6 volt. . Fakat enterasan bir şekilde victronlarda otomatik lityum modunu seçtiğinizde 14.2 volt ile şarj etmeye çalışıyor. Manuel ayarlardan 14.6 volta çıkarınca doğru şarj etmeye başlıyor...
  3. Reunion Energy

Merhabalar, Lityum modu olması tabiki çok iyi birşey. Lityum akülerimizin en doğru şarj voltajı 14.6 volt. . Fakat enterasan bir şekilde victronlarda otomatik lityum modunu seçtiğinizde 14.2 volt ile şarj etmeye çalışıyor. Manuel ayarlardan 14.6 volta çıkarınca doğru şarj etmeye başlıyor...

4. Reunion Energy

5. Reunion Energy

6. Reunion Energy

Lithium (lifepo4) Aküler Parasını Hak Ediyor Mu- Test

Video: https://www.youtube.com/watch?v=4u8yR0KMGj8

7. Reunion Energy

Video: https://www.youtube.com/watch?v=4u8yR0KMGj8
  8. Reunion Energy

12 Volt Dc Akımda Kullanılacak Ampere Göre Olması Gereken Kablo Kalınlık Tablosu

Evet tek yön olarak düşünülen değerler. Aslında orijinal tabloda az önem taşıyan yerler için %10 değer kayıplı ikinci bir bölümde vardı, fakat bu fikir benim hoşuma gitmediği için bu bölümü çıkardım. Hakkın ne ise onun kullanılması taraftarıyım.

9. Reunion Energy

12 Volt Dc Akımda Kullanılacak Ampere Göre Olması Gereken Kablo Kalınlık Tablosu

Dosyayı kalitesi bozulmasın diye pdf olarak eklemiştim. Madem göremiyorsunuz birde resim olarak yükleyeyim.

10. Reunion Energy

Hiçbir şekilde kullanılmayan aküler için bu tür işlemler gerekiyor, bizde kendi lityum akülerimiz için eğer kullanılmayacaksa 3 ayda bir akülerini şarj etmelerini öneriyoruz müşterilerimize. Size bahsettiğim tablo ile alakalı bir konu açtım ama buraya göndereyim aynı zamanda.
  11. Reunion Energy

Arkadaşlar merhaba, Biliyorsunuz 12 volt enerji için yetersiz kalınlıkta kablo kullanmak en iyi ihtimalle kablonun ulaştığı yerde eksik enerji almamıza neden olur, buda elektronik cihazlarımıza zarar verebilir, kablo çok ısınabilir hatta kabloları yakarak yangın bile çıkartabilir! Bu konuyla...

12. Reunion Energy

Bu firmanın kendisini büyük göstermeye çalışmasıyla alakalı bir kanıya nasıl vardınız bilemiyorum. Fakat bununla alakalı bir polemiğe girmek benim açımdan çok bir anlam ifade etmiyor. Çünkü ben bu bilgileri paylaşırken sadece bilgi vermek amacındayım, yoksa buranın ne kadar büyük bir firma olup...
  13. Reunion Energy

Tabi genelde kurmak istenilen sistemle alakalı yardımcı oluyoruz, bu şekilde bizimde içimiz rahat ediyor, çünkü konu 12V olunca kullanılacak olan kablo kalınlıkları emniyet ve kullanılacak olan elektronik cihazların sağlığı açısından büyük önem taşıyor. Bu kablo kalınlıklarıyla alakalı aslında...
  14. Reunion Energy

Evet, dediğiniz gibi 1 senelik test süresi ve üretici firma bilgileri. Bunlar önemli bilgiler, konuşmamızın başında "no name bir ürünün hiç test edilmeden ithal edilip sadece üstüne bir marka yazılıp piyasaya mı sürüldü aceba" diye kafanızda soru işaretleri vardı, artık üretici ve test...

15. Reunion Energy

Evet kesinlikle size katılıyorum. öncelikle şunu söylemeliyim bu tarz ürünlerde genelde üretici firmanın adı ürünün üzerinde yazmaz! Sanırım ticari bir sır olduğundan dolayı. Fakat biz bu şekilde düşünmedik ve üretici firmanın adını ürünlerimizin her birinin üzerine yazdık. Sonuçta bu ürünleri...
  16. Reunion Energy

Hoşbulduk, merhabalar Bu aküler kapalı system IP65 korumalı. İçini açıp bakmadım. Neden sordunuz, tam olarak neyi merak ediyorsunuz?
  17. Reunion Energy

Merhabalar, Bu şekilde konunun altına merak ettiğiniz konulları yazdığınız çok iyi oldu, en azından bende bu konu altında bilgilendirme yapabilirim, Teşekkür ederim. Sorularınıza sırayla cevap vereyim. “Çıkış değerleri abartılmış, gerçeği yansıtmıyor olma olasılığı” Lityum akülere fiyat...

18. Reunion Energy

Arkadaşlar Merhaba, Reunion Energy lityum demir fosfat (lifepo4) akülerde 01.04.2022 tarihine kadar Gezenbilir üyelerine %20 kampanyası yapmak istiyoruz. Bu tarihe kadar internet sitemizde alışveriş sırasında indirim kodu bölümüne "gezenbilir" yazılarak %20 indirim alınabilir...
  19. Reunion Energy

www.reunionenergy.com

www.reunionenergy.com

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70