Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: WAECO CF 35 ARAC BUZDOLABI ( 31 LT )
Selamlar.. Telefon numaram 0 532 6225757, ürünle ilgili bilgi almak isteyenler için...Cihazın garantisi devam etmiyor, toplam250 -300 saat kullanılmıştır. Saygılar..
Selamlar...Kompresörlü modeldir...Bir e posta dresi alabilirmiyim, resimler için...Site de bir problem var, resimleri yükleyemiyorum...Saygılar..
Selamlar...1.200 TL, hacmi daha büyük ve herhangibir sıkıntısı yok...Oda 12 V ve 220 V ile çalışıyor..Saygılar...
Ynt: Satılık Land Cruiser HZJ 80
Çok teşekkür ederim...Gerçekten ilginç bir tesadüf oldu... Umarım sizlerle tanışmakta bana nasip olur... Hürnetler...sevgiler...
Sanırım Umut 1 hafta falan uyuyamaz o kadar RED BULL dan sonra...: ) Herkese saygılar...Yolu buralara düşen lütfen yanıma uğrasın, hürmette kusur etmeyiz...
Allah yollarını açık etsin... Bi kasa red bull verdim yanlarına....Bu arada kulaklarınız çok çınlattık, umarım tanışmak nasip olur... Hürmetler...
Ynt: Selamlar... Satılık 2.8 HILUX
Soru banamıydı bilmiyorum ama bu arac üzerinde LSD var ve LSD nin balataları yeni değişti TEM servis Vecih Usta da.... Selamlar...