Arama sonuçlarınız

1. kLebang

Baş La Dim.....j9

İnanılmaz bu, konuyu görünce şaşırdım çünkü daha dün yeni konu açtım j9 karavan yapıyorum diye. Kürşat Bey senin J9u furkan bana sattı. Yeni sahibiyim ben Uğur, araç gayet iyi gözüküyor umarım teknik aksaminda Problem çıkarmaz ve baştan, kendi fikirlerimle tekrar yapıyorum senin J9u. Buraya da...

2. kLebang

"4 Duvar Değil-4 Tekerlek" J9 Karavanyapıyorum

Bu arada, onların saçma sapan kuralları umrumda değil hertürlü yapıp çıkıcam ve basima geleceklere hazirim cunku param ve sabrim yok en kotu biyere ceker trafige cikmam fakat içinde ve dışında yapacağım değişiklikleri yapmadan nisanda olan muayeneyi simdiden halletmek gibi bi fikrim var ••çok mu...
  3. kLebang

"4 Duvar Değil-4 Tekerlek" J9 Karavanyapıyorum

Merhaba Ben Uğur, 25 yaşımdayım. Sakarya'dan yazıyorum ve hedefim, Doğa ile uyumlu ve bunun yanında sadece Dünya değil tüm evrene odaklı yaşamak ve Dünya'nın heryerinden yazabilecek kapasiteye ulaşmak. Umarım herşey güzel olur. Kısa zaman önce verdiğim kararla Karavan'da yaşam süreci için hızla...

4. kLebang

J9 Pejo Karsan Motor Sesi İzalosyonu

ben izolasyon görünce yalıtım gibi bir konu düşündüm ama teknik bir konu var. Tebrik ediyorum, Size yakın zamanda ulaşabilirim çok faydalı olacak bu konu benim için

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri