şenol yirmiibeş
Ana Kamp
ARKADAŞLAR J9 KARAVANI OLANLARIN BİLGİSİNE . J9 MİNİBÜSLERİN EN BÜYÜK HANDİKAPI MOTOR EMİŞİNDEKİ VİBRASYON ETKİSİYLE AŞIRI SES YAPMASI .3YILLIK DENEME YANILMA YÖNTEMİYLE %85 ORANINDA BU SESİ ENGELLEDİM BİLGİNİZE.
senol bey size ulaşmam gerek j9 izalasyon içinYnt: J9 Pejo Karsan Motor Sesi İzalosyonu
YAKINDA FOTOĞRAF OLARAK YAYINLAYACAĞIM
ben izolasyon görünce yalıtım gibi bir konu düşündüm ama teknik bir konu var. Tebrik ediyorum, Size yakın zamanda ulaşabilirim çok faydalı olacak bu konu benim içinYnt: J9 Pejo Karsan Motor Sesi İzalosyonu
MEHMET BEY TEŞEKKÜRLER BU KONUYLA İLGİLENEN ARKADAŞLAR ANLAMADIKLARI BİR ŞEY OLURSA BURADAN BANA YAZSINLAR YARDIMCIOLURUM.
nasıl yaptınız? ben de aynı dertten muzdaribimARKADAŞLAR J9 KARAVANI OLANLARIN BİLGİSİNE . J9 MİNİBÜSLERİN EN BÜYÜK HANDİKAPI MOTOR EMİŞİNDEKİ VİBRASYON ETKİSİYLE AŞIRI SES YAPMASI .3YILLIK DENEME YANILMA YÖNTEMİYLE %85 ORANINDA BU SESİ ENGELLEDİM BİLGİNİZE.
yardımcı olursanız çok sevinirim +90 554 884 28 14ARKADAŞLAR J9 KARAVANI OLANLARIN BİLGİSİNE . J9 MİNİBÜSLERİN EN BÜYÜK HANDİKAPI MOTOR EMİŞİNDEKİ VİBRASYON ETKİSİYLE AŞIRI SES YAPMASI .3YILLIK DENEME YANILMA YÖNTEMİYLE %85 ORANINDA BU SESİ ENGELLEDİM BİLGİNİZE.
ARKADAŞLAR J9 KARAVANI OLANLARIN BİLGİSİNE . J9 MİNİBÜSLERİN EN BÜYÜK HANDİKAPI MOTOR EMİŞİNDEKİ VİBRASYON ETKİSİYLE AŞIRI SES YAPMASI .3YILLIK DENEME YANILMA YÖNTEMİYLE %85 ORANINDA BU SESİ ENGELLEDİM BİLGİNİZE.