Arama sonuçlarınız

1. K

750 Kg Altı Sıfır Çekme Karavan Önerileri

@hakkinenk Ortiz in O1 diye sattığı karavanların O1 sınıfı olduğu tartışılır dostum..

2. K

Yeni nesil Al-ko şaseler hakkında güzel bir bilgi.. İlerleyen yıllarda belkide arabalarımızı değiştirmeden karavan kullanabileceğiz.. Video: https://youtu.be/IH4-9GtYz1Y
  3. K

Video: https://youtu.be/IH4-9GtYz1Y

4. K

Video: https://youtu.be/3C1F4DrgK1Q Bu seneki fuar hakkında ilginç bir anektod...
  5. K

@Demirak kardeşim buzdolabının büyümesine sevindim. Yoksa askılıklı dolap gidecekti. Ayrıca planda yalnış hatırlamıyorsam bulaşık makinesi görmüştüm. O nasıl birşey olacak. Karavan tipi varmı? Güneş panellerini bende araştırmaya aldım.. Hangisi avantajlı dezavantajlı vs. Karavan üzerinde...

6. K

Arkadaşlar hepinize iyi haftasonları. Ben de 2 araba var tekini bu hafta satışa çıkarıyorum ( wv polo). 750 kg 4 m. 2021 may karavan için suv ne tavsiye edersiniz..

7. K

@HedeHodo35 Bunu bende gördüm adrianın sitesinde, fakat eski tip güneş panellerinde geçerli bu durum.. Metal aksamları fazla ısınma yapıp karavana zarar veriyor.. Yeni tip esnek panellerde bu durum yok.
  8. K

Ayrıca güneş panellerini aliexpress üzerinden esnek hafif istediğimiz ölçülerde getirtebiliriz. Bu da hem hafiflik noktasında hem estetik olarak bize avantaj sağlar..
  9. K

Demirak kardeşim emeğine sağlık. Benim kafamdakini pratiğe geçirmişsin.. Sadece buzdolabı mutfak tezgahının altında litre olarak küçülecek. Bu bana pek uygun değil. Tabii tercih meselesi.. Onun haricinde eksiği yok fazlası var. Ayrıca 4m 650 kg civarı bir ağırlık modifiyeyle yakalanırsa...

10. K

2020 adria 360 modelinin YouTube daki videosunu izledim. Karavanın arkasındaki üst ranza istenirse kapanıp dolap olabiliyor. Alt ranzada gerekirse masa oluyor. May karavan orhan usta bu fonksiyonelliği kendi karavanlarında kullanabilir..

11. K

@Demirak kardeşim (Bu durumda: Ön bölüm 1.60, banyo 1.15 cm, mutfak banko 108 cm(Uzatma ile 138 cm), arka ranzalar 60 cm olacak.) bu banada mantıklı geldi.. Yalnız fikir olarak Umarsan reno 3 deki gibi yemek masası U tipi oturma grubu olursa daha şık olur kanımca. Orhan usta bunu da düşünebilir...
  12. K

@Demirak kardeşim.. Webesto ısıtıcı ile Alde ısıtıcının farkları neler.. Avantajları dezavantajları neler.. Gerek fiyat gerek kullanım kolaylığı gerek yakıt masrafi olarak...

13. K

Güle güle sağlıklı günlerde kullanın Osman bey..
  14. K

Kavak kontranın kaplaması çok şık olmuş.. Değişik renklerde ilerde çalışılabilir.. Ocak lavabo isteğe göre yapılabiliyor oda süper... Demirak kardesim emeğine sağlık sende uğraşıyorsun.. Ben Ankaradayım yakınlarda olsam gelirdim görmeye..
  15. K

Demirak kardeşim fuara bende Ankaradan katılacağım. Orada buluşabiliriz. Hem tanışmış hemde fikir alışverişi yapmış oluruz.

16. K

Fiyat olarak umarsan 3.60 ı kaça aldınız?
  17. K

osmankk Karavanınız hayırlı olsun.. Güle güle kullanın.. Karavan hakkındaki görüşleriniz neler? Neden tercih ettiniz? İç dizaynı kullanışlımı?
  18. K

Umarsana instagram'dan yazdım.. İstanbul'daki fuara geleceklermiş..

19. K

Umarsan benimde hoşuma gitti.. Monoblok sistem olması güzel, 750 kg altı olması zaten istediğimiz birşey. Umarım fuara gelirler..
  20. K

Merhaba arkadaşlar.. @Demirak arkadaşımız çok güzel açıklamış. 50 litre su tankı çok az geldi banada. Kamp yaptıgım zaman 20 lt su depom bile yarım gün yetmiyor. Güneş panelide uzun vadede şart. Adria görünüm kalite olarak güzel ama kullanıslımı bilemedim... Kendi adıma wc elektrik su...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,773
Kayıtlı Üye Sayımız
166,592
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR