Arama sonuçlarınız

1. ferdi1990

Kendi Karavanını Yapanlar; Ferdi

açıkcası ben o bizofolu gereksiz buluyorum ve bir faydasının olacağına da nedense hiç inanmıyorum. eğer bir daha yaparsam komple taş yünü ile yapacağım :)

2. ferdi1990

montaj kitini ilk tavana temas eden yerlerden yapıştırdım. kanal bölgelerinde kalan boşlukları da sonradan silikonu bastım. o kanal dolana kadar silikonladım orayı. hiç birşey olmuyor. o boşlukları doldurmasanız bile kullandığım silikon o kadar kuvvetli ki ilk başta sürdüğüm bile yetiyor. ama...
  3. ferdi1990

teşekkürler

4. ferdi1990

teşekkürler
  5. ferdi1990

Sırada güneş panelleri vardı ve panelleri de yerlerine oturttuk. Panel olarak 2 tane 190 watt mono kristal panelleri tercih ettik. Panelleri tavana yapıştırmak için herkesin almaktan çekindiği montaj kitini de aldık. Normalde farklı şekillerde de paneller montajlanıyor ama mono kristal...

6. ferdi1990

Devamı...

7. ferdi1990

Yalıtımı bitirdim! Taban çıtaların arasını 19mm folyolu kauçuk ile doldurdum. Akabinde geri kalan her yere ilk kat olarak bizofol aba, ikinci kat olarak 19mm folyolu kauçuk uyguladım. Toplamda 6 kilo bally yapıştırıcı harcadım. 24 m2 19 mm folyolu kauçuk - Armacell Oneflex - Ürünü İzmir'de...
  8. ferdi1990

15 M3 Jumper Yapım Başladı

hocam kolay gelsin. bilmediğimden soruyorum. yalıtımı biraz abartmış olabilir misiniz? veya bu kadar yalıtımı neden yaptınız bir nedeni varmı?
  9. ferdi1990

Selamlar, tüm karavan malzemelerimi Bursa'dan Vasfi beyden aldım. Eğer Aksaray'dan Ferdi verdi numaranızı derseniz her konuda yardım edecektir. Numarası: +90 505 210 79 99

10. ferdi1990

Tabana çıtaları çaktık. boşluk kalan yelere de köpük sıktık. sağlam bir iskelet oldu...

11. ferdi1990

kolay gelsin :)
  12. ferdi1990

Şu virüs olayı girince bayağı ara vermek zorunda kaldık. En son kaporta, boya, eksik parçalar ve düzeltmeler yaptırmıştım. Şimdi ise heki ve yan camların montajı yapıldı. İnternette herkes kendisi yapıyor bu işleri. Ben de bir deneyim dedim ama o kadar basit değilmiş. Dekupaj testere aldım ve...

13. ferdi1990

15 M3 Jumper Yapım Başladı

çok güzel gidiyor takipteyim
  14. ferdi1990

KARAVAN SİNEKLİĞİ VE PERDESİ

aranan kan bulundu. karavan sinekliği adı altında 2 kat fiyata yapanlar için ideal. nerdeyse yarı maliyet çıkıyor. öneririm.
  15. ferdi1990

karavan sezonu açılıyor araçlar çok pahalı olmaya başladı. hemen almanızı tavsiye ederim.

16. ferdi1990

teşekkür ederim bu durumu değerlendireceğim
  17. ferdi1990

Teşekkür ederim. 2010 model 15m3 ducato 210.000 km de. 49bin e aldik.
  18. ferdi1990

Aracımız bugün boyandı. Güzel de oldu... Yarın yedek parçalar takılacak, kasa içindeki birkaç pürüz düzeltilecek. Bagaj kapısı yerine oturtulacak... Bu arada sürgülü kapıya, otomatik kapı sistemi taktırmayı düşünüyorum. Otomatik kapıyı karavanda kullanan varmı? Taktırmamda bir sakınca var mıdır?

19. ferdi1990

Sanayiye devam... Tabana kaynak atıldı, delikler kapatıldı ve iyice sağlamlaştırıldı. Tabana pütür atıldı. Kayar kapı ve arka kapılar düzeltildi. Kozmetik amaçlı boyanacak yerlere macun çekildi boyaya hazırlandı. Yedek patçalar alındı ve takılması bekleniyor. Yarın boyalar yapılacak ve yedek...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri