Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba,
Yazınızı okudum, elinize sağlık. Aslında rota konusunda yorulmadım. Yorucu olan her gün yer değiştirmekten dolayı toplanıp tekrar yerleşmek ama zaten amacım pek çok yere uğramak olduğundan bunu göze alarak yola çıkmıştım. Tavan sepeti montajı için ve dönüş yolu için çok km yaptım...
Merhaba,
Taşdibi için tabela yok, Sülüklü Plajı tabelası gördüğünüzde takip edip sahile inebilirsiniz. Üçüncü fotoğrafta bulunan taşlık alanı veya ufak tepeyi gördüğünüzde durabilirsiniz. Google Maps üzerinden arama yaptığınızda da çıkıyor. En olmadı haritalarda Demre Öğretmen Evi'ni...
Herkese merhaba,
Aracımı İzmir'den alıp gelmiştim. Aldıktan 3 gün sonra da tatil planım olduğundan biraz acele ile biraz da acemilikle ancak bugüne deneyimlerimi paylaşma fırsatım oldu.
Site linkleri kullanmada biraz acemiyim, karışık birşeyler olursa affola :)
İkamet Adana fakat Mersin'de...
Teşekkür ederim, inşallah güzel şeyler yapacağız abi. İşlemler Antalya Akdeniz Sanayi sitesinde KROMODİ Ahmet Usta'da yapıldı. Kesinlikle çok ince işçilikle ve profesyonelce yapıldı. Üstte çadır kurup 1 gece konakladım hatta, gayet keyifliydi :)
Abi çok şükür diyelim. 1 hafta Antalya...