Merhaba. Kamp ekibinize katılmak istiyorumMerhaba Adana'da bir kamp ekibi kurmak istiyorum beraber trekking ve kamp yapmak için Adana'da Kampçılık için çok potansiyel yer var bunları değerlendirmek gerekir diye düşünüyorum iletişime Geçin..
Tabi ki; malzemeniz ve daha önce hiç kamp deneyiminiz oldu mu?Merhaba. Kamp ekibinize katılmak istiyorum
Merhaba, mersindeyim ben, tam olarak tecrübem var diyemem fakat uygun olursa katılmak isterim.Merhaba Adana'da bir kamp ekibi kurmak istiyorum beraber trekking ve kamp yapmak için Adana'da Kampçılık için çok potansiyel yer var bunları değerlendirmek gerekir diye düşünüyorum iletişime Geçin..
BÜTÜN KAMP EKİPMANLARIM MEVCUTTUR BENİMMerhaba adana da yaşıyorum 24 yaşındayım ALİ adım kamp deneyimim oldukça fazla adana ve mersinde özellikle mersinde her yerde kamp yaptım kız arkadaşımla gerek erkek arkadaşımla ekibe katılmak isterim bende böyle bir ekip arıyordum aligurer11@gmail.com adresinden veya buradan ulaşabilirsiniz.
Merhaba bende Adanada yaşıyorum daha önce kampa gittim ve bir grupla daha gitmek istiyorum eğer bana geri dönerseniz sevinirim.Merhaba Adana'da bir kamp ekibi kurmak istiyorum beraber trekking ve kamp yapmak için Adana'da Kampçılık için çok potansiyel yer var bunları değerlendirmek gerekir diye düşünüyorum iletişime Geçin..
hala ekip lazımsa katılabilirsinizMerhaba bende Adanada yaşıyorum daha önce kampa gittim ve bir grupla daha gitmek istiyorum eğer bana geri dönerseniz sevila istiyorsanız ekibe katılabilirsiniz