Arama sonuçlarınız

1. A

2008 Chevrolet Captiva Sport Dizel...

En büyük korkumda o maalesef:smiley: Artık servisin yapacağı ekspertizin insafına kaldık. Dediğim gibi şanzıman ile alakalı sorunları bende duydum ama birebir kullanıcılardan konuyla ilgili herhangi olumsuz bir yanıt almadım. Daha nice seyahatlere beraber, sorunsuz çıkmanız dileğimle...

2. A

Önceliğim asfalt olmadığı için rahatlıkla Captiva diyebilirim o zaman:smiley: Sanırım benimde Captiva düşünmemin en major sebebi sizinkiyle aynı. Tek çekingem sıkça duyduğum turbo ve şanzıman sorunu ki bununda maliyetleri malum yüksek, insanın gözünü korkutuyor. Bunun haricinde piyasada 350-400...
  3. A

Anlaşılan yol tutuş sizi bir hayli üzmüş:smiley: Ama Subaru ile karşılaştırmak biraz haksızlık olur ki adamlar awd'nin mucidi ve yüzde elli ön yüzde elli arka olarak devreye giriyor normal kullanımda, simetrik diye bir sistem. Bu yüzden hızlı virajlarda sedan araba gibi performans...

4. A

Subaru Forester'dan sonra tahmin edebiliyorum, çok haklısınız:smiley: Tabii Captiva' nın cüsseli halinin bu konuda etkili olduğunu düşünüyorum. Herhalde markanın amerikan ruhunun kattığı bir özelliği diyelim. Bugüne kadar nacizhane kullandığım amerikanlarda hızlı virajlara pek gelmiyor. Ama...
  5. A

Fazla iyi olmayan yol tutuş demişsiniz, referans olması açısından kaç km süratlerde sorun yaşıyorsunuz. Yıllardır arazi aracı kullanmaktan dolayı 90 km' nin üzerine çıkmayan bir sürüş tarzına sahip oldum, bu nedenle yükseltmeler beni yol tutuşunda pek etkilemiyor.

6. A

Konu kirliliği olmaması adına buradan devam etmek en doğrusu olur diye düşünüyorum. Bir Captiva sahibi olarak bugüne kadar ki yaşadığınız motor, yürür veya elektronik sorunları bizlerle paylaşabilir misiniz? Buna ek olarak yükseltme konusunda hazır lift kit'ler piyasada mevcut değil diye...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri