Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet 130k daki araç için galeriyle görüştüm ve bakım tam bir muamma ve plaka 3 defa değişmiş hiç güvenim kalmadı. Böyle bir araç aldıktan sonra sürekli usta servis gezmek istemem. Zaten ülkemiz şartlarında vergileri çok ağır üstüne birde yakıt fiyatlarının fazlalığı ekleyip birde binemeden...
Çok sağolun farkı buradan tam olarak anladım bazı satıcılar makyajlı kasa diyerek eski kasayı satmaya çalışıyorlar. Ya şuan iki aracı takip ediyorum biri servis bakımlı 265k kmde (265k çok yüksek mi karar veremiyorum) fiyatı 89k yazılmış. Diğeri 130k kmde bakım konusunu yazmamış fiyatı 119k...
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Benim limitim sonrada çıkarabileceği masrafları düşünerek 95- 100k. Sizce gerçekten bu rakamları hakeden bir araç mı GC’nin yanında birde hafif arazi ve şehir içi için daha uygun olabilecek aynı yıllar olmak üzere touareg bakıyorum tabi touareg hakkında...
Verdiğiniz bilgiler için çok sağolun beni en tedirgin eden konulardan biri passat gibi rahat bir binekten yüksek arabaya geçmekti. Linkini verdiğim araç hakkında düşünceniz nedir acaba?
2007 Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 103.900 TL Galeriden satılık ikinci el - 692784107
Gc yedek parça fiyatlarını bilmediğim için rakamın araca göre normal olup olmadığını anlayamadım. Dediğiniz gibi eğer alırsam 5. sahibi olacak olmam açıkçası tedirgin ediyor. Binek araçtan sonra jipe geçmek sizin için nasıl oldu keyifli mi sıkıntılı mı?
Öncelikle hayırlı olsun güzel günlerde kullanın. Bu aracı almadan önce hangi aracı kullanıyordunuz mahzuru yoksa öğrenebilirmiyim ve ikisini kıyaslayabilirmisiniz. Konuyu takip ettiğim kadarıyla sizde baya araştırma yapmışsınız, sizce ön tampon ve panjur değişimi 14000tl tutar mı ve aracın...
Tekrar merhaba arkadaşlar yaklaşık bir sene önce gc 3.0 crd almak istediğimi bu forumda paylaşmıştım araya bazı sıkıntılar girince mecburen erteledim şimdi tekrar düşünmeye başladım ve bu sefer kararsız olarak 2016 passat 1.4 tsi aracımı satışa çıkardım. Sizce linkteki araç nasıl sizler bu...
Sayın KLL laredo, limited overland arasındaki farkları hiçbir yerde bulanıyorum Türkiye için konuşuyorum özellikle 2005-2010 overland hakkında hiçbir bilgi bulamadım hatta malum sitedeki overlandler gerçek mi sahte mi diye bile düşünüyorum siz aradaki farkları biliyorsanız yardımcı...
Peki arkadaşlar 200k üstü km bu araçlar için 2. elde çok mu fazla ve jeep servisler veya özel servisler ekspertiz yapıyor mu? ekspertizden kastım sadece boya değişen değil aracın motor ve mekanik kısımlarda değişmesi gerenler yıpranan parçalar vs. bakıyorlar mı bilginiz var mı? Bu arada ben...
Bilgi veren arkadaşlar çok teşekkürler. Passattın 0-100 hızlanması 8.4sn 3.0 grand cherokee'ninki 9sn diye biliyorum. Peki arkadaşlar bildiğim kadarıyla jeep çok el değiştirdi, daimler, mercedes şuan fiatta. Bu araçlardan servisler ne kadar anlıyor acaba forumda bazı yerlerde motoru mercedes...
Merhaba arkadaşlar bu forumu birkaç yıldır takipediyorum üyelik bugüne nasipmiş, son birkaç aydır 2006-2008 jeep grand cherokee 3.0 crd yada touareg 2.5 veya 3.0 tdi düşünüyorum bu araçlar arasında kaldım. Alış amacım hafif arazide gezmeyi dolaşmayı çok seviyorum şuanki aracımla bu pek mümkün...