Arama sonuçlarınız

1. atcyildiz

750 Kg Altı Sıfır Çekme Karavan Önerileri

Bu uzun karavan secme donemini ins bende atlatmis bulunuyorum. Buraya emek veren fikir veren herkese tesekkurler. Umarim herkes istedigi karavana biran once ulasir

2. atcyildiz

Hocam hayirlisi olsun sanirim ankaradan aldiniz bende bakmistim bu ilana hatta ankaraya gitmeye niyetlendim ancak sonradan vazgectim gule gule kullanin
  3. atcyildiz

Fotograf cekebildinizmi acaba birde biraz daha detay yazabilirmisiniz ? En, boy, ic tasarim, yatak olculeri gibi ?

4. atcyildiz

Ben son konusmamda anladigim kadariyla boyutlar ayni olucak diye dusunuyorum eger daha oncesinde bilgilendirme olursa buraya yazarim
  5. atcyildiz

Evet hocam bende beklemedeyim buyuk ihtimalle son baktigim yerli olacak olmazsa adria ya da burstner alip gecicem artik 1 hafta icinde karar vermis olucam

6. atcyildiz

Yazdiklariniza sonuna kadar katiliyorum tabiki kimse bu isi hayir olsun diye yapmiyor ancak hem paran yoksa git nk al diyip hemde 89 a adria var neden seni alayim gibi soruda sacma sapan cevap veriliyorsa musteriye yaklasim az cok kendini belli ediyor.Beyefendi cari acigi cok dusunuyorsa cebinde...

7. atcyildiz

@Demirak guzel bir degerlendirme olmus tesekkurler. Ben faruk beyle yuzyuze gorusmedim instagramdan fiyat sordum sadece, aldigim fiyat mesajina karsilik, "Sizinle pazarlik etmek isterdim ancak fiyatlar benim limitimi geciyor iyi gunler " seklinde cevap verdim. Sanirim tek hedefi para olan faruk...
  8. atcyildiz

@sevikilhan tabiki paylasirim surecide tam olarak arastrdiktan sonra bilgi veririm @umitgurluk carabinata da bana 50 bin tl kdv dahil olarak fiyat verildi frenli sistemle birlikte. xl daki degisiklik talebimle fiyat ne olur bilemiyorum.Bekleyip gorucez
  9. atcyildiz

Carabinata xl i bende canli gormedm ama kagit uzerinde oturma alani banada dar geldigi icin en alt ranzayi iptal ettirip mutfagi crawler gibi disardan cekmeceli yaptirmak istedim.Bu sekilde ic taraf daha ferah olur diye dusundum tabiki kis aylarinda disarida olmasida dezavantaj. Mini belki 3...

10. atcyildiz

@sevikilhan sagolun hocam paylasim icin. Cuma aksami fuar icin ispartadan yola cikmayi dusundum iyi ki cikmamisim zaten sadece umarsan benim dusunduklerimin arasindaydi.Carpentonun pahali oldugunu biliyorum.Boyle olunca bir markayi gormek icin o kadar yola degmez diye dusundum. Suanda saly...

11. atcyildiz

Carpento ile instagram uzerinden gorustum ve fiyat sordum.Standart donanimli fiyatlar KDV haric su sekilde 310 47000 360 54000 410 60000 360 icin konusacak olursak 63 bin gibi bir rakama geliyor ne kadar pazarlik edilir bilmiyorum.Ben fiyati ogrendikten sonra vazgectim bile :smiley...
  12. atcyildiz

Donanımların opsiyonel olmasına karşı değilim bence kişiselleştirme imkanı sağlıyor ancak bu durumda bos paketin fiyatı sanki fazla olmuş.Portatif wc bile opsiyonlu.Net fiyatları ogrensek daha iyi yorum yaparız

13. atcyildiz

@Demirak fiyati hakkinda bilgi varmi acaba tekrardan baktim 360 modelininde fiyatini bulamadim
  14. atcyildiz

Ben bir yandan 2. El ilanlarida takip ediyorum henuz gidip baktigim olmadi ama gidersem diye 2. El alirken nelere dikkat etmeliyiz diye kendimce bi liste hazirladim bakmak isteyen olursa belki birilerinin isine yarar.Simdilik foto olarak atiyorum tecrubeli kisilerde ekleme yaparsa temize...
  15. atcyildiz

Burda da paylasirsaniz memnun olurum benimde kisa bir gorusmem oldu ama tesisat isini sormamistim

16. atcyildiz

@Demirak soylediginiz gibiyse mukemmel o zaman diger firmalarin neden bu kadar agir olduklarini sorgulamalari lazim.
  17. atcyildiz

@Demirak guzel olmus tam olarak adria nin 360 modeliyle ayni tasarim ancak adria da bile bu karavan 750kg uzeri diye biliyorum.4 metrelik bu karavanda 750 kg alti mumkun olur mu bilmiyorum Bence 750+ olsa bile gayet guzel olur . May bircok yerli karavandan daha iyi umarim boyle devam...
  18. atcyildiz

@Demirak ben birde bu ilana baktim HOBBY 740 KG EN ÇOK ARANAN U OTURMA GURUPLU Türkiye'nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'da - 786433825 Ancak buyuk risk olabilir diye dusundum oylece listemde duruyor. Karavan icin eksper hizmeti veren bi firma olsa iyi olabilirdi :) truma saglikli...

19. atcyildiz

Orhan ustayla ayrica yeni yerini ve teslimat suresini de gorustum.Henuz tam yerlesemedik o yuzden teslimat icin bir sey soyleyemem dedi.Bos karavan verebilirmisin diye sordum onada yanasmadi.
  20. atcyildiz

@Demirak ilani sabah bende gormustum :) malum takipteyiz hergun kontrol ediyorum uygun bisey duserse diye ancak ilan sahibini arayip gorustum. Bu orhan ustanin yaptigi ilk karavanlardanmis 3 kisilik ve o1 belgesi yokmus.Pek pazarlik yapmadik daha sonra orhan ustayi aradim o1 belgesi verebilir mi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri