Arama sonuçlarınız

1. inanyildirim

Polish Lavvu (bushcraft Kanvas Tent/çadır)

hala satmayı düşünüyor musunuz

2. inanyildirim

Kano Balıkçılığı Turnuvası

benim gibi bir yılda maksimum 4-5 kere kullanıcak biri için polietilen kullanmak mantıklı gibi durmuyor. Olur da etkinlik düzenlerseniz bir şekidle katılmak isterim
  3. inanyildirim

Satiyorum 1989 Vespa.

fiyatı nedir, evrak konusunda bir sıkıntısı var mı

4. inanyildirim

Almayı düşündüğüm marka - modelin ekipmanlarla birlikte(kürek, can yeleği vs) fiyatı 2500 TL civarı bir maliyeti oluyor. Bu civarlarda önerebileceğiniz bir alternatif var mı
  5. inanyildirim

ekipmansız yapmayı düşünmüyorum, can yeleği benim için yeterli olacak gibi geliyor. Deathlon'da satılan itiwit şişme bot hakkında yorumalarınızı sorsam bulmuşken. Başlangıç için bu tarz bir ekipman yeterli midir

6. inanyildirim

Ben de önümüzdeki sezon için bir kano alıp gölde balık tutmayı hedefliyorum ama ne yüzme biliyorum ne de kanoyla ilgili ne ufak bir fikrim var. Sanırım yine de kano alıp bu işi yapacağım gibi hissediyorum :)

7. inanyildirim

Dört Çeker Kamyonet Tercihi

Yabancı forumlarda yazanlara göre hata kodlarının tamamı, gaz pedalı/kelebeği sensörleriyle alakalı, biri de yine bu aksma ile ilgili olarak düşük voltajdan kaynaklanıyor yazıyor. Çok fazla bir araç elektroniği bilgim olmadığı için yorumda bulunamıyorum. Buradan hata kodlarının anlamlarına...
  8. inanyildirim

Ben elimden geldiğince kullanıcı deneyimlerimi paylaşırım. Şu ana kadar standart bakımları hariç hiç bir sorunum olmadı gerçi. Kafama takılan bütün sorunlar için İstanbul'da Çelik Dizel ISUZU'dan her zaman yararlı desteği temin ettim. Diğer araçların bakım masraflarını bilmiyorum yetkili servis...
  9. inanyildirim

Kamp Ve Hafif Off-road İçin Araç

Aynı taleplerle yola çıkıp 2006 model ISUZU D-MAX aldım, otomatik vites olamsı hariç isteklerinizin tamamını fazla fazla karşılıyor. Pick-up'lara da bir şans verip deneyim derim

10. inanyildirim

Bu benim ilk aracım, yıllarca motor kullandığım için bana da öyle geliyor olabilir bilmiyorum. Daha çok çevik olsun, hemen hızlansın değil de, sakin sakin her işi yapsın diye özel olarak tasarlanmış sanki. Bende yarattığı izlenim bu. Ama gerçekten de beklediğim her işi yapıyor. arazide, bozuk...

11. inanyildirim

merhaba, ben de sizin gibi bu düşünceyle yola çıktım. İlk başlarda resmi kurum çıkışlı toyota ln65 arıyordum, ama arayışlar beni en son ısuzu D-Max'e yönlendirdi. 2006 model 3.0 motorlu otomatik modelini kullanıyorum, şehir içinde biraz hantal kalsa da uzun yol ve arazi gezilerinde gerçekten...
  12. inanyildirim

Grand Vitara’mı Aldım

Hayırlı olsun, kazasız belasız güle güle kullanın. Benim de alıp almama konusunda kararsız kaldığım araç. Kullandıkça tecrübelerinizi paylaşır mısınız

13. inanyildirim

50.000 Tl. Butceye Hangisi? Defender/cruiser/pajero/patrol/discovery/touareg

günaydın, kısa bir süre önce aynı soruları ben de kendime sorup durdum. En son arkadaşımdan, geçmişini bildiğim Isuzu D-MAX 4x4 3.0 Otomatik aracı satın aldım. Sık sık dağ bayır gezmlerine gidiyorum. Kasada her zaman kamp ve balık avı için malzemeler hazır duruyor. Ağır arazi şartlarına girmedim...
  14. inanyildirim

1985-87 Toyota Hilux Arıyorum

1000 km için ölçme şansım oldu, güncel fiyat 6,31 (yakıtı sürekli opetten aldım) üzerinden toplam 575 lira yakıt masrafım oldu. 600 km kadarı şehir içinde, 300 km si şehir dışı otoban, 100 km kadarı da çok ağır olmayan arazide kullandım. özellikle uzun yolda ne yapıyor bu deyip 160 ın üzerinde...

15. inanyildirim

Okçuluk Meraklısı Arkadaşlar Buraya

Merhaba herkese, Son durum nedir, yakın zamanda bir etkinlik planı olan var mı?
  16. inanyildirim

Servis Önerisi

Herkese merhaba, 2006 model 3.0 AT ile aranıza katıldım, İstanbul Anadolu yakasında önerebilecğeiniz, servis var mı
  17. inanyildirim

Evet 3.0 otomatik, henüz genel bir ortalama almak için çok erken,ancak Tuzla - Kocaeli arası bir kez kullanma şansım oldu, 100 km de yaklaşık 8 lt yaktı. Hız sınırlarını aşmadan kullandık. Gidişte 300 kg kadar yük ve 3 kişi, dönüş boş ve 2 kişi olarak yaptık yolculuğu.

18. inanyildirim

teşekkür ederim :)
  19. inanyildirim

bktığım araçların genel durumları yüzünden vazgeçmek zorunda kaldım bu arayıştan. Baktım olmuyor 2006 model D-MAX aldım

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,558
Kaydolan Son Üyemiz
yldrmsvs58

SON KONULAR

Geri