Arama sonuçlarınız

1. ozzy1

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan İsrafil bey kolay gelsin heyecanla takip ediyorum.bende allah izin verirse BMC(4X4) kamyon karavan yapacağım. Ön arka vinçlerinizi çok merak ediyorum.Antalyadan Cengiz...

2. ozzy1

Dodge 4x4 Dizel Karavan

Ynt: Dodge 4x4 Dizel Karavan merhaba kürşad bey, dodge'unuz bir harika,tek kelime ile mükemmel, benimde 4 çeker bir karavan yapma niyetim var, size birşey sormak isterim (eğer bilginiz varsa), 2004 model ,tek kabin,4x4,as250 desoto aracı alıp karavana dönüştürmek istiyorum,tüv'de herhangi bir...
  3. ozzy1

AS 250,4x4

Ynt: AS 250,4x4 tekrar teşekürler barbaros, teşekkürler göktuğ, ama karavan olarak yapacağım araç büyük bir ihtimal AS250, olmazsa 2. olarak BMC 185-09B ,son tercihim UNIMOG,fakat kamyon sınıfındaki araçlarda olan sıkıntım şu, günün birinde dağın başında böyle ağır bir aracı çamura,bataklığa...

4. ozzy1

AS 250,4x4

Ynt: AS 250,4x4 teşekkürler barbaros verdiğin cevap için. ayrıca bilgisi olan arkadaşlardan öğrenmek istediğim birkaç şey daha vardı,AS250'yi karavana dönüştürme olayında herhangi bir yasal kısıtlama (muayene de) varmı ? ön ve arkaya kaç tonluk,ne tür bir vinç önerilir? araç,uzun süreli...
  5. ozzy1

AS 250,4x4

Merhaba Sevgili Offroad'çular,1992'den bu yana offroad yapan biriyim.Bu kadar uzun yıllardır birçok araç kullandım(Amerikan,Japon,Rus yapımı).Bana göre her aracın kendine göre artıları ve eksileri mevcut.Ve sonunda,zevklerime uygun(offroad+karavan)bir araçta karar kıldım.Fakat bu araçla ilgili...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri