Arama sonuçlarınız

1. A

Kamp Için Buzdolabı

Bugun a101 de altus 90 lt buzdolabı vardi 529 tl ye. Aldım. Dik olarak bagajima sığıyor. Tabii arka koltuğu biraz one kaydirma sartiyla ;)

2. A

Hafif Arazi/i̇lk/yetkili Servisi+model Tavsiye Ve Yönlendirme

Benim aracım 3. nesil rav4. Belirtmek isterim ki 2008 ve Xv ile kıyaslayamazsınız. 2008 ve Xv, B segmenttir. Rav4 C segmenttir. Bu arada ejdereldek'in de dediği gibi xtraillerde çok iyi araçlardır. Onu eklemeyi unutmuşum. Yani japon araçlarının hepsi iyi çok fazla kıyaslama yapılamaz bu konuda...
  3. A

Öncelikle şunu belirtmek isterim. Yeni yani sıfır olarak çıkan çoğu araç C suv ya da B suv olsun 4 çeker sistemine sahip değiller (Tucson vb bazı modeller hariç). Ayrıca bu araçların arazi kabiliyetleri çok hafiftir. B suv araçlar da bagaj da yeterli değildir. Yeni C suvlar ise alınabilecek...

4. A

Eski 4×4 ler genelde 2 motor üstü yakıtları fazla. Bu konuda aslında seçenek kısıtlı. Vitara, rav4, crv ve forester. Bu araclar hakkinda sitede bolca bilgi mevcut. Ancak eski Forester cip gorunumunden ziyade sw gibi görünüyor bana. Her seyden öte su an butceniz arac aliminda belirleyici...
  5. A

Kamp Için Buzdolabı

50 lt olanlari ve 90 lt olanları var. 90 lt yukle cikar sorun yasar miyim bilemedim. 50 lt ye bakinca da gözüme küçük görünüyor.

6. A

Kamp Için Buzdolabı

Arkadaşlar merhaba. 5 gün süreli kamplarda kullanmak için 50 lt ya da 90 lt bildiğimiz mini buzdolabı almayı düşünüyorum. Gideceğim bölgelerde genelde elektrik oluyor sorun olmaz ama araç ile taşıma konusunda sorun yaşar mıyım ariza anlaminda. Ya da kamp yerine ulastiktan sonra hemen elektriğe...

7. A

Gezenbilir Kırklareli Grubu

Arkadaşlar merhaba. İsmim Burak. Merkezde ikamet ediyorum. Yasim 33. Eşimle kamp yapıyoruz. Yok mu merkezde baska aile olarak kamp atan?
  8. A

Araç Üstü Çadır Kurmak Için Tavsiyeye İhtiyacım Var

Bu arada keşifcamp instagram sayfasında araç üstü çadır örneği göremedim.
  9. A

Evet oradan da fiyat alayım. Teşekkürler.

10. A

Sorayim onlara da hocam. Teşekkürler

11. A

Çok mantıklı evet bilgi almak gerekir bu konuda. Ama Gipsy olan sanırım İzmir'den gönderiyor. Doğal olarak sistemi burada kurmak zorunda kalabilirim. Diğeri İstanbul'da şubesi. Oraya sorulabilir.
  12. A

Öncelikle herkese merhaba, Eğer sormak istediğim konuyla ilgili sitede bilgi mevcut ise bulamadım özür diliyorum. Ayrıca buraya mı araç forumuna mı ilan açsam bilemedim. 2011 Rav4 araç aldım. Aracın üzerinde çıta yok. Eşim de araç üstü çadır kurmayı çok istiyor. Gipsy ya da otak alıp kuracağım...

13. A

Satılık Suzuki Grand Vitara Ve Jimny Aranıyor.

Arkadaşlar merhaba. Hafta içi eşimin şehir içinde kullanması, hafta sonu ise ağır off road olmayacak şekilde kullanmak ve kamplara gitmek için 4 kapı bir grand vitara arıyorum. Aslında ne aradığımı da pek bilmiyorum. Tavsiyelere de açığım :) Evin ikinci aracı olacak. Hatta çok memnun kalırsam...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri