Arama sonuçlarınız

1. D

93 Model Defender 110'luk Lastik Jant Lazım

Merhaba istediginiz lastik olcusunu yazar mısınız ?

2. D

Defender Almayı Düşünüyorum

Cok tesekkurler :) Paylasimlari gördüm WILLYS festivali oldugunu da ogrenmis oldum :) Defender in efsane oldugu ayri bir konu ve taritisilmaz ancak bir de urettigi tum modellerin toplaminin yer yuzunde helan %72 sinin kullanilmaya devam ettigi tek arac markasi diye birsey okumustum bu da ayri...
  3. D

Merhaba Omer Bey,Cemafer ustayi biliyorum ama bir abimizin onerisi uzerine Muhammet ustaya gittik. Araci dun gosterdim Muhammet usta onay verdi ve nihayet bende bir defender sahibi olmak uzereyim. sizin yerinize de mutlaka ugrayacagim. Tesekkurler :)

4. D

Omer Bey cevabınız icin cok tesekkurler. Istanbul Umraniye'de Muhammet ustaya gosterecegim araci. Bir tek bana onerilen ve arkadasım vasitasi ile tanidigim o var cunku. Araci dun kullandım test ettim ilk deneme itibari ile biraz garipsedim cunku konfor yok ve bana biraz kamyonet havası verdi ama...
  5. D

Merhabalar, adim Fatih foruma yeni katildim benzer bir konuda desteginizi rica edecektim. Yarin bir defender 1995 model 110 2.5 benzinli defender almak icin araci ustaya gostermeye gidecegim. Sizce almadan önce gösterirken en çok neye dikkat etmeliyim. Bir iki madde ile en önemli baktirmam...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri