Arama sonuçlarınız

1. selman.pelit

Pajero 3.5 V6 Aldım Sizce Yorumlarınız?

Hocam hayırlı olsun. LPG var mı? 4x2 şehiriçi, uzun yol ve hafif arazi kullanımları için yakıt tecrübeleriniz nedir?

2. selman.pelit

Hangi Pajero 3.0 v6 - 3.5 v6 ya da Hangisi ?

Şu konuyu bi hortlatalım :D 3.5 v6 motor Pajeronun 4x2 şehir içi, hafif arazi ve uzun yolda yakıt değerleri nasıldır?
  3. selman.pelit

Pikapüstü Karavan Mağduru cengo1965

Ne gibi modeller?

4. selman.pelit

Kamplı Etkinlikler için Balta Tercihi

Öncelikle hort :D İzmir'deki ustaların facebook sayfasında yeni güzel baltalar gözüküyor. Eylem beyin yaptığı işlemlere de tabi tutulmuş gibi. Ne diyorsunuz? Özel sipariş yapmışlar. Ben de yarın arayıp görüşeceğim bakalım. Ama bunları da görünce kararsız kaldım:rolleyes:
  5. selman.pelit

Kendim Yapıyorum! Küçük Aile Karavanım.

Hocam ben de Nissan Terrano araç araştırıyorum şimdilik. Akabinde böyle bir proje ben de düşünebilirim. HUAWEI NXT-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. selman.pelit

Kendim Yapıyorum! Küçük Aile Karavanım.

Kolay gelsin, güzel bir çalışma. Benim de merakım başladı bu işlere. Merak ettiğim husus, fren sistemi falan da olacak mı nasıl bir sistem ayarlamayı düşünüyorsunuz (veya ayarladınız) yürüyen aksam için? Alt profil kısmı da kendiniz mi kaynak yaptınız yoksa farklı şekilde mi temin ettiniz...

7. selman.pelit

Pikapüstü Karavan Mağduru cengo1965

Merhaba. Peki şöyle olsa nasıl olur? Pikap üstü karavanı tamamıyla sabitlesek ve ruhsata işletsek olur mu? Ya da ilk postta belirtildiği gibi portatif olması halinde bu hala bir sorun teşkil ediyor mu?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,610
Kaydolan Son Üyemiz
Condishnali

Çevrimiçi üyeler

Geri