Arama sonuçlarınız

1. metafron

Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

Bahsettiginiz musso satildi mi? Ya da ilanda var mi acaba? HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. metafron

Tesekkur ederim, bakiyorum, burayi da bi arim. HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. metafron

Buna gore gayet makul. HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. metafron

E290 mercedesinmis bu parca, bin lira diyo, cok yuksek degil mi sizce? HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. metafron

10 bin nufuslu ilcede bunlari bulmak zor oluyor :) Malesef usta yok. Sehir disindan sunu buldum, denicez artik. HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. metafron

Bi tane fotograf attilat mercedes, ustaya gostericem simdi ama zor. HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. metafron

Meraba arkadaslar, krank korando krank kasnagini bulamadim, muhtemelen musso da aynidir diye dusunuyorum, bu araclarin parcasinin oldugu parcaci tanidiginiz varsa, numara atabilir misiniz, ya da sorabilirseniz cok sevinirim. HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. metafron

Haftasonu oldugu icin kimseyi arayamadim, pazartesi sorucam :( HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. metafron

A6610303903 HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. metafron

Bu kodu yazinca yurt disi cikiyo HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. metafron

Benim parca hakkinda fikri olan var mi? :) HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. metafron

Krank kasnagi bulabilir miyiz arkadaslar?

13. metafron

Koranda icin koltuk basligi bulabilir miyiz, uyan bi araba var mi acaba? HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. metafron

15. metafron

Hobilix ekledi sagolsun [emoji106] HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. metafron

Gizemli arabalar :) HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. metafron

Normalde gazi kokleyince bi vites kucurup ivme kazanmasinin disinda, bir tik daha basinca ekranda power yaziyor ve daha da iyi bi hale geliyor, bunu yeni kesfettim. HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. metafron

Bu arada w/p modlariyla ilgili degisik bir sey kesfettim, modlar kapaliyken, gaz en sondayken bir tik daha basiliyor ve ekranda power yazip araba adeta kukruyor, bununla karsilasan oldu mu acaba? Bir de bu araclara uygun koltuk basligi bulabilir miyiz acaba, ya da uyan bi marka var mi? HTC One...

19. metafron

Fragmanda küçük bi süpriz var.
  20. metafron

Merabalar, paylaşımlarınızı ilgiyle takip ediyorum, yaklaşık yedi-sekiz aydır Korando kullanıyorum, limonx le beraber gümrükten almıştık, şimdilik gayet memnunum; fakat çeşitli ihtiyaçlardan bu ara satışa çıkardım, ama gönlüm pek el vermiyor, eski konuların neredeyse tamamını okudum...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri