Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan highoutput Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 516,008

Etiketler

Hafta içi kar yagdiginda ben
ogrenci-servis-minibusu-kar-nedeniyle-yolda-kaldi.jpg

Hafta sonu kar yağdığında ben
IMG_20161224_150344.jpg

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İbrahim,Daha yaptirmadim ama bu bizim arabalar için ideal

Dana 44 arkalar kilit olayini ben gelecek ay cozuyorum isteyen varsa bana eklensin , ruayadan getirticegim , lsd bakip denicem one de var arkaya da

Самоблокирующиеся дифференциалы для автомобилей TAGAZ, SSANGYONG

Ruble tl ortalama 20 ruble 1 lira idi hamdolsun artık 14.5 ruble 1 lira

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ustam kaça kac liraya geliyor peki toplam maliyet

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2010 model,rexton 2.7 almayı düşünüyorum,araç arkadasımda hatasız 80000 km,servis bakımlı,arazi görmemiş,çok temiz durumda.Yorumlarınızı tavsiyelerinizi alabilirmiyim.

2010 model,rexton 2.7 almayı düşünüyorum,araç arkadasımda hatasız 80000 km,servis bakımlı,arazi görmemiş,çok temiz durumda.Yorumlarınızı tavsiyelerinizi alabilirmiyim.
Araci taniyormussunuz servis geçmişinede bi bakin fiyatını piyasaya karşılaştırın uygun ise düşünmeden alin arabanın markası Ssangyong değilde bilindik bir marka olsa bu fiyatları ruyamizda gorurduk

Araci taniyormussunuz servis geçmişinede bi bakin fiyatını piyasaya karşılaştırın uygun ise düşünmeden alin arabanın markası Ssangyong değilde bilindik bir marka olsa bu fiyatları ruyamizda gorurduk

Araç yakın arkadasımın,0 almıştı hatasız 65000 tl diye konuştuk, Esınıfı bu donanımda bir aracı 300000 tl den asagı alamıyoruz,fiyatı bence uygun.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR