Arama sonuçlarınız

1. Alexi Cat

Scooter Kıyafet Tavsiyesi

Merhaba. Aslında biz motorcular, önce motoru değil ekipmanı alırız. İlk büyük motorum 2010 senesinde kawasaki er6-f olmuştu. Motorumu almadan önce kask, eldiven ve mont aldım. Daha sonrada gidip motoru. Yanlış anlama olmasın. Niyetim burada sana karşı bir şey itham etmek kesinlikle değil...

2. Alexi Cat

Duster Fren Sesi (ciyaklaması :) )

sesin fren pedalına bastığım zamanlarda duyulmasından dolayı fren pedalının bağlantılarından birinden geldiğini tahmin ediyorum.
  3. Alexi Cat

Dacia Duster; Otomatik Cam Kaldırma Modülü

peki bu modülü nereden temin edebiliriz? pahalı birşey midir?

4. Alexi Cat

Duster Fren Sesi (ciyaklaması :) )

aracım 2014 4x4 duster. Geçtiğimiz kar yağışında güzel ve keyifli bir yolculuk yaptık . Fakat bir süre sonra fren pedalına basınca hafif bir ciyaklama sesi geliyor. önce balatalardan geldiğini sandım fakat durur vaziyetteyken de duyuluyor. Nereyi yağlarsam (wd40 gibi) sesi kesebilirim?
  5. Alexi Cat

Otomatik Kapı Kilitleme

evet bende hallettim servise gitmeye gerek kalmadı.

6. Alexi Cat

Duster Tavanı Için Ara Atkımı Satıyorum

peki sepetin yukseklıgı kac cm? benım garaja ılk gırerken antenın surttugunu farkedip asagı ındırdım. acaba sepet taksam carparmı diye ogrenmek ıstıyorum.

7. Alexi Cat

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

merhaba ben Görkem . motosiklet tutkunuyken bırde 4x4 duster aldım. Bu siteyi(forumu) duster e sislambasını nasıl degıstireceğimi araştırırken buldum. çok faydalı bılgıler oldugunu gördüm ama hala sis ampulu ıcın davlumbazı nasıl sokecegımı bulamadım :smiley: iyi forumlar
  8. Alexi Cat

Otomatik Kapı Kilitleme

10 gün kadar önce duster sahibi oldum. sis ampulü H kaçtır diye aratırken bu siteyi buldum. bir kaç konuyu okuduktan sonra hemen üye olmaya karar verdim. oto kilit kısmını menuden bıraz bakındım ama bulamadım. Acaba Selim usta hala çekmeköyde devam ediyor mudur? bi çayını içip tanışmak isterim
  9. Alexi Cat

Duster Tavanı Için Ara Atkımı Satıyorum

sepet olarak ne aldınız?

10. Alexi Cat

Daica Duster Tavan Bagaj Barı

merhaba. resim ekleyebilir misiniz?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız