Otomatik Kapı Kilitleme

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan youngsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 103
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 64,381
Ynt: Otomatik Kapı Kilitleme

avrupa yakasında hiç uğraşmayın ,gidin çekmeköye selim ustaya 2 dk hallettirin bu yakadakilerin hepsi bi haber kitleme olayından...

Etiketler

arkadaşlar benim aracı aldığım bayi tipik cevap olarak özelliğin olmadığını söyledi. ankara'da bu işlemi yaptıran varsa nerede yaptırdığını söyleyebilir mi lütfen??

yasinblgc' Alıntı:
BUNU MUHABBET KÖŞESİNDE PAYLAŞTIM AMA BURADA DA PAYLAŞMAK GEREK DİYE DÜŞÜNDÜM.
Arkadaşlar bugün nihayet Ankara Neziroğlu Renault servisinde bende kapı otomatiğini aktif hale getirtebildim . Aracıda oradan almıştım 1 ay önce ve bundan önce birkaç defa telefonla arayıp bu işlemi yapabiliyormusunuz diye sordum. Hemen HAYIR!! diye cevapladılar. Bugün servise gitmeden önce Meşhuur Eren Oto SELİM USTA'yı arayıp, servise gidip seninle görüştüreceğim dedim. Sağolsun tabi yardımcı olurum dedi. (Daha öncede birkaç defa daha aramıştım Selim ustayı, sağolsun her defasında yardımcı oldu İstanbuldan.) Her neyse, gittim servise. Araç kabuldeki arkadaşa durumu anlattım yine hemen böyle bir uygulamanın olmadığını, yapılamadığını söyledi yine. Bende servis şefiyle görüşmek istediğimi söyledim. Çağırdılar geldi Mehmet Ali usta, bi bakalım dedi. İçeri aldılar ve 10 dk. sonra hallolmuş olarak çıktı. Usta Duster'ın bazı modellerinde (eski model veya ambiance) bu uygulamanın yapılamadığını söyledi, bilmiyorum ne kadar doğru. Ankaradaki arkadaşlara duyrulur.
Bunu daha önce yayınlamıştım, sanırım bu bölümü okumadınız ;)

yasinblgc' Alıntı:
Bunu daha önce yayınlamıştım, sanırım bu bölümü okumadınız ;)

cevap için teşekkürler. sanırım gözümden kaçmış... bende aracı neziroğlundan aldım ancak serviste yapamadıklarını söylediler. hafta sonu başka bir servise gittim. oradan aldığım yanıt şu şekilde: "aracın kaza anında otomatik kilit açma donanımı olmadığından renault merkezin kesin talimatı var açamayız, ancak bize tüm sorumluluğu kabul ettiğinize dair yazı verirseniz hemen açalım". işin gerçeği bende o yzıyı vermek istemedim. ama neziroğlundan mehmet ali usta ile görüşmek istediğimi söyleyip bir deneyelim bakalım.

extramanyak' Alıntı:
arkadaşlar sizlerden duyduğum otomatik kapı kilitlemeyi evime yakın İstanbul çoban çeşmedeki Bağdatlılara götürdüm ve sordum fakat ilgilenmediler ve yapamadılar merak edip başka bir servise götüreyim dedim zeytinburnundaki hedef otoya götürdüm onlarda yanımda pcye bağladılar hatta kilit menüsüne girdiler otomatik kapı kilitleme diye bir link vardı linkin yan tarafında 'ile' yazıyordu söylememe rağmen ellemeyip abi sende var acık zaten arabadan açıp kapatacan diyip yolladılar nasıl yapıldığını su yetkili servislere anlatmamız lazım yardımcı olun :smiley:
Çekmeköy e Şenol ustaya gidin 5 dk da tamamdır işiniz , Allah razı olsun işi gücü rast gitsin çok iyi bir arkadaş kısaca insan birisi burada ismi geçen daha önce isim yapmış birisi var ismini yazmıyorum cevap hakkı doğmasın onu aradım 50 lira vereceksin hemen hallederiz demişti gitmedim tabiki oda kendine göre haklı olabillir özel servis açmış masrafı vardır mutlaka insanlar şunu bilmeliki kimse bu alemde tek değildir :smiley:

10 gün kadar önce duster sahibi oldum. sis ampulü H kaçtır diye aratırken bu siteyi buldum. bir kaç konuyu okuduktan sonra hemen üye olmaya karar verdim. oto kilit kısmını menuden bıraz bakındım ama bulamadım. Acaba Selim usta hala çekmeköyde devam ediyor mudur? bi çayını içip tanışmak isterim

Merhabalar 2017 dusterda kilit tusuna ses gelene kadar (7-8 sn) basılı tutarak hallettim hareket ettikten 3 5 sn sonra kilitliyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR