Arama sonuçlarınız

1. M

Defender Motor Ugrade

Pardon 88 modelmiş [emoji4] 200 tdi veya 300 tdi dir. Her iki motorda aynıdır Bu gönderi, taşınabilir bir cihaz ile gönderilmiştir. / This post, sent to a portable device.

2. M

Defender Motor Ugrade

Yeni aracınız hayırlı olsun. Aracınız 98 model dizel olduğuna göre muhtemelen motorunuz 300 tdi dir. Bu motora yapılabilecekler sınırlıdır. Büyük tip intercooler, turbo değişimi ve yakıt pompasından ayar ile performans artışı saglayabilirsiniz. Ama sizin talebinizi karşılayacağını sanmıyorum...
  3. M

300 Tdi Madman Ems

Madman icin soruyorsanız, kutu iceriginde ve malum video sitesinde mevcuttur. Bu gönderi, taşınabilir bir cihaz ile gönderilmiştir. / This post, sent to a portable device.

4. M

300 Tdi Madman Ems

Ayrıca bahsettiğimiz modül sadece hararet sensörü değildir. Bu gönderi, taşınabilir bir cihaz ile gönderilmiştir. / This post, sent to a portable device.
  5. M

300 Tdi Madman Ems

Normal şartlarda garip gelir insana ama defender sahibi olunca gariplik ortadan kalkıyor :) Madman ems, Guney Afrika'da üretilip İngiltere satışı yapılıyor. Kendi sitesinde de online satışı mevcut. Lakin lokal biriyle tedarik edebilirsem pazarlık şansım olur diye düşünüyorum. Eğer fiyatta...

6. M

300 Tdi Madman Ems

Elimizden az çok gelir o isler de, hazırı varken hazırını kullanmayı tercih ederim :) Bu gönderi, taşınabilir bir cihaz ile gönderilmiştir. / This post, sent to a portable device.

7. M

300 Tdi Madman Ems

Evet bende aracı kontrol altına alıp olası durumlarını minimize etmek icin böyle birşeye niyetlendim. asfalttan çok arazi de zaman geçirdiğimiz icin kontrollü olmak lazım. Madman ems guney Afrika uretimi olduğundan aklımda soru işaretleri var. Bir de defi zd var ama sensör montajları universal...
  8. M

300 Tdi Madman Ems

300 tdi aracım icin Madman EMS1 veya Madman EMS2 monitör almayı planlıyorum. Uygulamasını yapmış veya araştırıp bilgi sahibi arkadaşların paylaşımlarını rica edeceğim. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  9. M

Land Rover Defender 2.5 Benzinli Bu Fiyata Alınır Mı ?

Bahsettiğiniz japon araçları asfalt konforuna sahip araçlardır. Kendimi sizin yerinize koyup düşündüğümde tek araç olarak alacaksam Honda yi tercih ederdim. Honda'nın konforunu, sağlamlığını ve güvenliğini defender da bulamazsınız. Bu gönderi, taşınabilir bir cihaz ile gönderilmiştir. / This...

10. M

Günlük kullanım olacaksa, şahsi fikrim yüksek model bir araçtır. Defender kullanıcıları genellikle ikinci araç olarak alıp hobi olarak kullanıyorlar. İstisnalar muhakkak vardır. Hobi aracı olunca da fiyatlar doğal olarak yükseliyor. Maddi durumu iyi olanlar üçüne besine bakmadan alıp piyasa...

11. M

Araç sahibinin aklını karıştırmışlar demek ki... ya da satılsın diye degil benim de bir defender im var numaram bu bilginiz olsun diye ilan koymuş [emoji12] Bu gönderi, taşınabilir bir cihaz ile gönderilmiştir. / This post, sent to a portable device.
  12. M

İlk olarak defender dünyasına hosgeldin :) defender expedition olarak sıralamada ilk sıralarda. Her koşula uygun olması, parça sıkıntısının olmayışı, uzun yollara ve zorlu koşullara elverişli olması sebebi ile son zamanlarda fiyatları çok yukseldi. Bu fiyatlara benzinli araç yerine dizel...

13. M

1989 Rrc. Bu Aracı Bilen Var Mıdır?

Fiyat farkı kupanın çürüklerine göre, motor durumuna göre, ic Doseme, trim temizliğine göre değişiklik gösterebilir. İstanbul da bir çok özel servis mevcut ve bir çoğu da is yapmak icin bir suru şey çıkartırlar Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri