Arama sonuçlarınız

1. A

RAV4'ü Garajdan Çıkaramıyorum

Arkadaş garajdan çıkamayınca orada yaşamaya karar vermiş çocuklarına miras olarakta rav4 ile garajı bırakmış vasiyeti bu garajdan çıkmak olan megali idea nesiller boyu sürecek olan bu mücadeleyi başlatmış

2. A

Korando , Ön Dana 35 Arka Dana 44 Tam Diferansiyel Kilidi Uygulamasi

Evet kardeş öyleymiş ama beni bu şekilde aracı kullanan kişi yönlendirdi yani o bana sürekli 4 çeker dediği için öyle yazdım
  3. A

Korando , Ön Dana 35 Arka Dana 44 Tam Diferansiyel Kilidi Uygulamasi

Peki arkadaşlar bir şey soracam klasik olacak ama 20 27 bin arası yakıt vergi bakım giderkerini düşünğrsek işte de(inşaat işiyle uğraşıyorum) kullanabikeceğim offrad değil belki ama yinede dağ bayır gezebileceğim bir araç olarak musso yu tavsiye ettiler beni düşündüren ise baktığım araçların...

4. A

Subaru Forester 2.0 Xt 2003 2004 2005 Model

Kardeşim 25 26 gibi birbütçem var frontera ile forester arasında gidip geliyorum siz ve diğer arkadaşlardan ricam o fiyatlara hangisini tavsiye edersiniz teşekkürler
  5. A

OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

Arkadaşlar hepinize selamlar sizden yardım istiyorum bir frontera düşünüyorum ailecek bineceğim ara sıra doğa gezisi yapacağım yakıt vergiye düşünürsek hangi modelini tavsiye edersiniz

6. A

Suzuki Vitara V6

1.6 jlx çok methettiler bende 20 22 bin arası jlx 5k arıyorum o fiyatlara temiz bulunurmu yada başka ne tavsiye edersiniz birde vites oto veya manuel olması hakkında görüşleriniz neler

7. A

1.6 Vitara Jlx

O Kardeşim okadar güzel anlatmışsınki tebrikler bende aynı sorulara cvp arıyordum sayende öğrenmiş oldum

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri