Arama sonuçlarınız

1. Onuraydemir17

Satılık Otomatik Vites Vitara 1.6 Jlx

661672364 sahibinden com ilan no budur

2. Onuraydemir17

31.000 tl istiyorum fiyat olarak
  3. Onuraydemir17

1.6 benzinli motor, lpg takili ve ruhsata işli, 252.000 km de, 4x4 sorunsuz calismaktadir, sanzimanda defransiyelde motorda masraf ariza yok. 1995 model ve yas itibariyle komple boyali, boya oncesi ve esnasi resimleri mevcut, bakimlari 5.000 kmde bir yaptirmaktayim, vites gecislerinde vuruntu...

4. Onuraydemir17

Yenilenen Sj410

aracim 82 model, motor ve sase haric neredeyse tum mekanik prcalari sifiriyla degisti yada bulamadiklarim tamir edildi. Kaporta boyasini kasim ayinda yaptirdim, zaten resimlerde gorebilirsiniz.eksikleride var aracin, arka bagaj kapi kilidi yok, sadece icerden acilabilir, disardan acilmiyo. Egzos...
  5. Onuraydemir17

İsteğe Ve Araca Özel Off-road Tampon-port Bagaj -yükseltme İşlemleri

Merhaba, suzuki samurai aracima vinc bolmesi olan on tampon istiyorum, fazla detaya falan gerek yok duz bisey istiyorum, fiyati ortalama ne olur acaba

6. Onuraydemir17

At Lastik Önerisi

Petlas explero pt421 alabilirsin, ben kullaniyorum memnunum, her kosula uygun ve yol tutusu guzel. fiyatlarida diger markalara gore daha cazip

7. Onuraydemir17

82 Model Sj 410

yanlislikla cevap yazdin sanirim :)
  8. Onuraydemir17

82 Model Sj 410

Merhaba, aracim 82 model samurai sj 410 dur, aldigim gunden beri tamamina yakin mekanik parcalarini yenileriyle degistirdim, tek marsta calisiyor ve dizel arac kadar ses yapmakta. Lastikleri a/t dir ve onlarida 2 ay once aldim. 16 kasimda kaporta boyadan cikti ve curuk carik yok. Makaslidir...
  9. Onuraydemir17

Satilik Sj 410

Araci 3 aydir toplamaya calisiyorum, cok ugrastim, bircok mekanik parca degisti, motor dizel kadar ses cikarmakta su anda. Kaporta boyasi 16 kasim da tamamlandi. A/T lastik aldim 2 ay once. 82 model, benzin & lpg, arazi vitesleri calisiyor. Fiyat: 23.000 tl İrtibat tel.: 0532 431 11 01 Onur...

10. Onuraydemir17

samurai direksiyon kutusu

sj410 icin uyumlumu veya uyucak olan direksiyon kutusu varmi? İstanbuldayim, varsa nasil teslim alabilirim

11. Onuraydemir17

82 Model Suzuki Sj410 Sol Arka Fren Merkezi

Sol arka fren merkezi patlak oldugundan yag eksiltiyo, fren merkezi bulamadim, satan yer bilen varmi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,844
Kayıtlı Üye Sayımız
166,640
Kaydolan Son Üyemiz
Emirkktn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri