Arama sonuçlarınız

1. T

E60 530i Mi 3.0 Crd Mi ?

Arkadaslar merhaba.2004 model full donanimli bmw 530i aracim var.Fakat eskiden gelen de bi jeep hayranligim vardir.Suan aracimin fiyatiyla 2006 2007 3.0 crd alinabiliyor.Sizce satip jeep alsam mi yoksa bmw yi satsam pisman mi olurum? Aslinda aracimdan memnunum ozellikle de performansindan ama...

2. T

Wj Hakkında..

o zaman hıc bulasmamak lazım.dıger araclarla ilgli bi fikriniz yok dimi
  3. T

Wj Hakkında..

hocam hoşuna gitmeyen nelerdi mesela ? bir de son fiyat ne aöylemişlerdi size ?

4. T

Wj Hakkında..

arkadaşlar bi kaç araba var biraz fikir verebilir misiniz duruşu falan nasıl verilen fiyat eder mi ? İlk bakışta düşünceleriniz neler 2003 Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD 39.500 TL Sahibinden satılık ikinci el - 322337206 ( araçta 4 kapı değişimi var, 2 adet hasar kaydı var ) 2003 Jeep Grand...
  5. T

Wj Hakkında..

kullanım alanı derken wj'nin dezavantjı ne tam olarak anlamadım ?

6. T

Wj Hakkında..

e39 ile wj arasındaki kararsızlığım hala devam ediyor...bir yandan jeep diğer tarafta da bmw..ikisi de kendi segmentinde üst düzey araç..Sizce hangisini neden tercih etmeliyi ? mesela 2003 GC 38e bulsam o para hakkı mıdır ? veya o paraya 530i almak daha mı mantıklıdır..

7. T

Wj Hakkında..

fiyatlar biraz şişkin gibi..35 az para değil yine de 14 yasında bi araba için
  8. T

Wj Hakkında..

Hocam 35 derken max 35 değil. 35 civarı 40 da olur 33 de..Ayrıca bu aracı ben hiç kullanmadım genelde bu forumda ve donanımhaber okuduğum kadarıyla araç çok sallanıyormuş.Bunu 3 5 kişi değil baya kişi yazmış..Ayrıca ben GC kötülemedim ki zaten haddim de değil.. Eminim iyi arabadır fakat...
  9. T

Wj Hakkında..

nedir motoru modeli falan bu aracın ?

10. T

Wj Hakkında..

Ben ev aldım şimdi kredi ödüyorum o yüzden fazla açılamıyorum fiyat konusunda..35 civarı bi fiyat belirledim ve o fiyat çevresinde araç bakıyorum. Wj'yi ben hem asfaltta hem de arada dağda bayırda kullanırım diye düşünmüştüm ama sanırım ne tam asfalt arabası ne de tam off road..Tam ikisinin...

11. T

Wj Hakkında..

Hocam fikirlerin için çok teşekkürler.Bugün baya bi araştırma yaptım yine..Sanırım benim için en uygunu e39 530i. Wj'ler düz yolda bile salıncak gibi sallanıyırmuş.Yol tutuş kötü ve yakıt olarak da sanırım daha fazla.Hem alırsam da 2.7 alıcaktım ve V8 zevkini yaşayamayacaktım. Dolayısıyla baya...
  12. T

Wj Hakkında..

Aslında kafam e39 ile wj arasında karışık.G Vitara sadece iyi araba ama wj gibi karakteristik bi duruşu yok bence..Bi insana hız mı daha çok haz verir yoksa büyük bi arabada gezmek mi ona emin olamıyorum.Artık alacağım arabanın bana keyif ve heyecan vermesini istiyorum.Kafam bu yüzden karışık biraz.

13. T

Wj Hakkında..

geçen gün 2008 grand vitara 1.9 gördüm onlarda fena durmuyor
  14. T

Wj Hakkında..

bende wv bora vardı sattım şimdi bu araçlardan birini bakıyorum ama henüz karar veremedim.biri hız biri 4 çekeri üstün araba..wj'ler çok problem çıkarır mı pekı yedek parçası falan bmw ye göre daha mı pahalıdır ? e39 ile wj arasında çok kararsız kaldım..bindiğim arabadan keyif almak istiyorum en...
  15. T

Wj Hakkında..

Merhaba arkadaşlar, Uzun zamandır yazılarınızı takip ediyorum ve sonunda üye olmaya karar verdim. 4 ayı aşkın süredir araç almak için araştırma yapıyorum fakat henüz karar verebilmiş değilim.Kafamda 3 4 araç var bunlar; Mercedes 96 model S320, Bmw 2001 model 530 veya 99 model 528 bir de...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR