Arama sonuçlarınız

1. mevluthanDmax

ISUZU D-MAX 3.0 TD PROJESI

ben sadece makaslardan son yuksekliğe getirebildim ekstra nasıl yükseltebilirim 265 lastık var çamurluga sürtüyor

2. mevluthanDmax

Isuzu Dmax Egzoz Sesi

İsuzu dmax 3.0 dizel otomatik aracım Egzoz sesi yapmak sesini kalın yapmak istiyorum nasıl olabilir yardım edermisiniz defender dan td5 den ses çıkıyor onlarda dizel olmasına ragmen
  3. mevluthanDmax

Isuzu Fotoğraflarımızı Paylaşalım

Hocam bende isuzu dmax 3.0 otomatik var egzoz sesi yapmak istiyorum varmi bir çaresi

4. mevluthanDmax

İsuzu dmax 3.0 Turbo dizel aracım Egzoz sesi yapmak istiyorum mümkün mü sizce #isuzu

İsuzu dmax 3.0 Turbo dizel aracım Egzoz sesi yapmak istiyorum mümkün mü sizce #isuzu
  5. mevluthanDmax

Benim Isuzu Dmaxim 3.0 Otomatik 2008 170hp

kardeşim arabam suan 300.000 km de ve otomatik sanzuman dan yana hiç bir sıkıntı yasamadim allaha şükür cikacagim yerlere ne basmama gerek kalıyor nede arabayı zorlamama hiç bir yeri afFethiye sağolsun

6. mevluthanDmax

[/wikiloc]Selamlar Aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın.Isuzu D max 4x2 kullanıyoruz şikayet yok tek sorun 4x4 olmaması.biz de 3000 lik almak istiyoruz ama bi sorum olacak aracınız otomatik şanzıman ve ısuzu d max deki otomatik şanzımanların ağrıza verdiği gibi bi efsane var siz böyle bişey...

7. mevluthanDmax

[/wikiloc]Selamlar Aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın.Isuzu D max 4x2 kullanıyoruz şikayet yok tek sorun 4x4 olmaması.biz de 3000 lik almak istiyoruz ama bi sorum olacak aracınız otomatik şanzıman ve ısuzu d max deki otomatik şanzımanların ağrıza verdiği gibi bi efsane var siz böyle bişey...
  8. mevluthanDmax

İsuzu Yardım

Benim aracım 265 75 17 lastik var 4 mevsim 3.0 diesel makasci torsiyondan yükseltmeyi anlayamıyor onun dışında gayet başarılı her konuda
  9. mevluthanDmax

D-max İme Yaptığım Değişikler

Vallaha ne yapsam çözemedim 265 lastiği geçemiyorum ya flanş taktircam yada yukselticem

10. mevluthanDmax

ısuzu dmax otm. lerde power ve 3 rd

peki bunları arazide güç olsun diye kullanabliyormuyuz
  11. mevluthanDmax

D-max İme Yaptığım Değişikler

Abi bende 2008 dmax var 3.0 265 dişli lastik var ön tarafta çamurluğa sürtüyor artı makasçıya gittim yukseltmek için ek makas atalım dedi bende torsiyondanda yükseltmek lazım dedim o nasıl yapılıyor bilmiyorum dedi ek makas atılsa problem olurmu artı torsiyon dan nasıl yukseltiliyor

12. mevluthanDmax

Yükseltme Başladı

çamurluklar sürtmüyormu bende 265 var ön çamurluga sürtüyor

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel