Arama sonuçlarınız

1. Hunter07

Defender 110 Tek Kabin Araç,cam Motoru Önerisi Istiyorum.

Merhaba baya uzak kaldim yeniden yuvamdayim gezenbilir logosu nerden temin edebilirim

2. Hunter07

Buji Bobini 2004 Gv.5 Kapılı 2000 Motor.

teşekkürler araştırmaya başladım.
  3. Hunter07

Teşekkür ederim.sizden haber bekliyecem.

4. Hunter07

2004 model gv.5 kapılı için yan sanayi en verimli olabilecek buji bobini arıyorum. Temin edebileceğim yer ve.marka konusunda yardımcı olursanız memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.
  5. Hunter07

2004 Grand Vitara Zaman Saatini Nasıl Ayarlarım.

gittiğim serviste açtılar ancak lamba hiç konulmamıştı.Ordan çıkma bi tane taktılar lambası yanıyor artık.lambasız bir set var ihtiyacı olana.

6. Hunter07

Ben bu gün sorunu çözdüm sağlam bitane bulup değiştirdim.2004 gv.saat lambası yokmuş onu gördüm.

7. Hunter07

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Grand vitara 2004 arka sağ kuyruk lambası lazım.
  8. Hunter07

Teşekkür ederim bi elektronikçiye göstermeliyim galiba düğmeleri denedim yanıp sönüyor sürekli ışığıda yanmıyor.
  9. Hunter07

Değerli arkadaşlar 2004 model 2.0 otomatik grand vitara aracımın Zaman saati ve termometre sini karanlıkta göremiyorum ışığı yanarmı.Birde ayarlanması için ne yapmalıyım sürekli sellektör gibi atar durumda.KULLANICILARDAN YARDIM LÜTFEN.

10. Hunter07

Vitara Otomatik Şanzuman

Merhabalar ben g.v. 2.0 otomatik kullanıyorum oldukça memnunum 1.6 düz vitesliside var arasında dağlar kadar fark var.Yormuyor hem konforu hem gücü tek sorun vergisi diyebilirim.Karma arazi, şehir içi ,uzunyol lpg ile 320 krş yakıyor. Zaman saatini nasıl ayarlayabilirim birde ışığı yanıyormu...

11. Hunter07

yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz.hepimiz bişeyler öğreniyoruz paylaştıkça.
  12. Hunter07

ARAZİ ARAÇLARINA GÜNEŞLİKLERİ FLANŞLAR!!PROFFROAD OTO YEDEK AKSESUARLARI

Ben grand vitara için cam lara rüzgarlik ariyorum yardimci olursaniz sevinirim.

13. Hunter07

Hoş geldiniz .
  14. Hunter07

Kamp,kara ve deniz avları doğa yürüyüşleri ve arazi araçları hobilerim arasında herkese selam.
  15. Hunter07

Merhaba aranızda olmaktan mutluyum .

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo