Hunter07
Yeni Üye
2004 model gv.5 kapılı için yan sanayi en verimli olabilecek buji bobini arıyorum. Temin edebileceğim yer ve.marka konusunda yardımcı olursanız memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.
Acelen yoksa ay sonu gibi bana yenileri gelecek , aracımdakilerde sorun yok , yenilensin diye değiştiricem, araçtan çıkanlarıda değerlendirmeyi düşünüyorum2004 model gv.5 kapılı için yan sanayi en verimli olabilecek buji bobini arıyorum. Temin edebileceğim yer ve.marka konusunda yardımcı olursanız memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.
Elektronik ateşleme kitleri mevcut piyasada birçok araca uyumlu daha verimli çalışıyor yakıttan tasarruf güç artışı sağlıyor bir araştırın derim2004 model gv.5 kapılı için yan sanayi en verimli olabilecek buji bobini arıyorum. Temin edebileceğim yer ve.marka konusunda yardımcı olursanız memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.
Teşekkür ederim.sizden haber bekliyecem.Acelen yoksa ay sonu gibi bana yenileri gelecek , aracımdakilerde sorun yok , yenilensin diye değiştiricem, araçtan çıkanlarıda değerlendirmeyi düşünüyorum
Aracım 99000 de bu arada....
Bobinin yan sanayisi varmı bilmiyorum ama keisnlikle tavsiye etmem, ya orijinal yada çıkma orijinal mantıklı olan
teşekkürler araştırmaya başladım.Elektronik ateşleme kitleri mevcut piyasada birçok araca uyumlu daha verimli çalışıyor yakıttan tasarruf güç artışı sağlıyor bir araştırın derim