Arama sonuçlarınız

1. A

Acil Satılık Defender Hususi Turbo Dizel

Konu güncel mi acaba? Araç satılık mı hala? Bari fiyatı buradan öğrenebilsek, sırf fiyatı sormak için aramak ayıp olur.

2. A

2004-2005-2006 Jeep Cherokee 2.8 Crd,nasıl Bilirsiniz?

Merhaba Serkan, Ben Cherokee'den vazgeçtim, lpg istemediğim için yakıt gideri, bakım gideri benim boyumu aşacak gibi geldi bana. Bir de eski modele doğru gittikçe bakımlı temizini bulmak zorlaşıyor. Azıcık orası burası vuruk yapılmış olsa tamam diyeceğim bir cherokee çıkmadı karşıma. Biri...
  3. A

Forester Duayeni Arkadaşların Görüşüne Ihtiyacım Var

Merhaba arkadaşlar. Linkini paylaştığım Forester hakkında tavsiye edilip edilmediği konusunda görüşünüze ihtiyacım var. Araç ihtiyacım doğana kadar böyle bir modelin varlığını dahi bilmiyordum, şimdi sabah akşam ilanlarda Forester arayan bir yaptınız beni :) İyi niyet garantisi kapsamında...

4. A

Aldım baktım fotolara. Oradan cevap yazdım. Lpg olmasaydı ciddi olarak değerlendirebileceğim, ilgi görmüş bir araçtı. İlginize teşekkür ederim.
  5. A

subaru 2.el ''SADECE SUBARU ARAYANLARA'' başlık kalsın lütfen

Hocam dün değerlendirmelere baktım, Foresterlar sürekli 4 çekermiş, sanırım yakıt ekonomisi konusunda o beni zorlayabilir. Zahmet verdim kusura bakma ama herhalde ben Forester'ı listeden çıkarttım gibi.

6. A

Yorum için teşekkür ederim hocam. Fazla uzatmayayım forumu şişirmeyeyim ben sizden arkadaşınızın aracı için haber bekliyorum. Görüşmek üzere.

7. A

Hocam şöyle sorsam o zaman. Diyelim ki servisi - ustası her şeyi usulüne göre yaptı. Yine de motorunun değişmiş olması bir negatif durum mudur?
  8. A

Bu ilandaki araç hakkında Forester'cı arkadaşların görüşünü rica ediyorum. Araca sıfır motor takıldı diyor. Bir forester'a baştan motor takıldıysa kullanıcısı araca bir şey mi yaptı acaba? 2010 Subaru Forester 2.0 TD 63.000 TL Sahibinden satılık ikinci el - 256691994
  9. A

Elbette isterim. İsteyeceği fiyata yetişebiliyorsam neden olasın. Ben Eskişehir'deyim, araç hangi şehirde?

10. A

Cherokee 2.8 Crd - Forester Veya Önereceğiniz...arıyorum

Merhaba arkadaşlar. Aranıza Eskişehir'den yeni katıldım. İlk bulduğumda sadece off road sitesi sanmıştım ama doğa sporları ve fotoğrafçılık konularının da yer aldığını görmek beni sevindirdi. Hafif off road koşullarında, köy yolu - yayla yolu gibi yerlerde, servis - acil yardım imkanlarından...

11. A

Merhaba arkadaşlar. 2008 ve üstü modellerde mümkünse son sahibi olacağım bir forester arıyorum. Köy yayla vs gibi hafif off road koşullarında kullanacağım. Başka makul ekonomik marka önerilerinize de açığım. Sevgiler selamlar
  12. A

fotoğrafları mail atarsanız çok sevinirim. 1 aydır ekran başındayım uygun araç bulacağım diye. Dediğiniz gibi bulmak istesen bulunmuyor. Yetkili bayiler bile kazık atmaya çalışıyor. Daha bu akşam bir yetkili bayi temiz araç dedi plaka sorgusunda 5 kaza kaydı çıktı. Neyse çok doldum sizin de...

13. A

Sorunsuz Full Yapılı 104 Bin'de

Merhaba hocam. Yeni üye olarak biraz lafı uzatabilirim kusuruma bakmayın. Zira yeni ve bilgisi az olan birisi olarak çok soru var kafamda. Aracınızı gördüm elinize sağlık özenle hazırlamışsınız. Aracınız kamyonet-pick up sanırım. Bulabildiğim okuyabildiğim kadarıyla pick up olunca vergisi farklı...
  14. A

Merhaba, Ben Eskişehir'den aranıza yeni katıldım. Limited olan aracı sahibinden vs bir yere koydunuz mu? Görebilmemiz mümkün müdür? Tabii eğer satılmadıysa. Bir de hangi şehirde olduğunu da sorayım araç başında pazarlık konusunu ona göre ayarlayayım. Görüşmek üzere.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,667
Kayıtlı Üye Sayımız
166,520
Kaydolan Son Üyemiz
ozlergokhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri