blacklotus
Ozan
Motor İtalyan olması lazım. Mercedes motorlar 2.7 CRD olan WJ kasalar..
5 silindir italyan vmotori dizel var. voyager dekiyle aynı. sorunsuz olarak biliniyor. aracın geri kalanı zaten sorunsuz. alınır binilir rahatlıkla. dizel performans olarak benzinliye göre zayıf araç hareket halindeyken. benzinli daha hızlı hissettiriyor. ancak alt devirlerde dizel canlı tabiki. lpg tankı bagajı kapladığından zaten lpg li araba bebek arabası vs gibi şeylerle problem oluyor. bu nedenle biz 3.7 KJ yi verip grand voyager alacağız sanırım. düşünen olursa buradan spam yapayım. 132 bin km de 2004 model. tavan hariç tarafımdan boyatılmış yetkili servis bkaımlı siyah limited satılıktır mühendis sahibinden.
Ben Sn.KLL ile ilk bu araç için tanışmıştım sonrasında WJ‘si nasip oldu. Kendisiyle aracı aldıktan sonra görüşemedik ama jeep konusundaki bilgisi takdire değer.Aracını satıyorsa hiç tereddüt etmeden el sıkışabilirsiniz.
fotoğrafları mail atarsanız çok sevinirim. 1 aydır ekran başındayım uygun araç bulacağım diye. Dediğiniz gibi bulmak istesen bulunmuyor. Yetkili bayiler bile kazık atmaya çalışıyor. Daha bu akşam bir yetkili bayi temiz araç dedi plaka sorgusunda 5 kaza kaydı çıktı. Neyse çok doldum sizin de kafanızı şişirmeyeyim.merhaba. bizim aracın ilanı yok. çünkü alacak araba bulamıyorum. hedefim önce bir araba alıp sonra satmaktı ama o da olmuyor. bütçemi arttırıp daha yeni birşey almam lazım herhalde. km ler çok yüksek. biz ankara da yaşıyoruz. bütçenizi oluşturup öyle bir teklif verin isterseniz bana. piyasa ortada satarken satılmıyor alırken araba bulunmuyor. acaip düşük paralarla yada anlamsız derecede yüksek fiyat istenen araçlarla karşılaşmak da mümkün ilan sitelerinde. bir düşünün, belki ortak bir noktada buluşabiliriz. alanı sevindirecek bir araç bizimkisi. düzgün görünüşlü, iyi bakılmış bir otomobil. isterseniz yaz aylarından bir kaç fotoğraf gönderirim.
size email gönderdim.
İyi akşamlar adım serkan istanbul'dan yazıyorum size bende sizin gibi 2.7 bakıyorum 2002 yada 2003 model siz bu araçlar hakkında ne düşünüyorsunuz ? Tavsiye edermisiniz ?fotoğrafları mail atarsanız çok sevinirim. 1 aydır ekran başındayım uygun araç bulacağım diye. Dediğiniz gibi bulmak istesen bulunmuyor. Yetkili bayiler bile kazık atmaya çalışıyor. Daha bu akşam bir yetkili bayi temiz araç dedi plaka sorgusunda 5 kaza kaydı çıktı. Neyse çok doldum sizin de kafanızı şişirmeyeyim.
asinanbozali@gmail.com
fotoları bekliyorum
görüşmek üzere
İyi akşamlar adım serkan istanbul'dan yazıyorum size bende sizin gibi 2.7 bakıyorum 2002 yada 2003 model siz bu araçlar hakkında ne düşünüyorsunuz ? Tavsiye edermisiniz ?
4.7 LPG li olursa sıkıntı olurmu ? Çünkü bazı kullanıcılar bu araçta LPG yi tavsiye etmiyor birde malum sigortalar ne kadar çıkıyor acaba ? Benim bir kaç arkadaşımda eski araç var onlar bile satışa çıkarıyorlar araçlarını aşırı sigorta parasından dolayı.
Teşekkür ederim