Arama sonuçlarınız

1. af team

Çok Özel Kamp & Avcılık Için Satılık Jeep

ılan numaramı ve aracımın ozellıklerını yapılanları sahıbınden de bakabılırsınız fıyatım sondur bu ay sonuna kadar sonra gercek fıyatına 65e gerı cekılecek nakıte sıkıstıgım ıcın bu fıyata ındım 346706658 bana cepten ulasabılırsınız te

2. af team

Özel Bir Offroad Jeep Satılık

ılan numaramı ve aracımın ozellıklerını yapılanları sahıbınden de bakabılırsınız fıyatım sondur bu ay sonuna kadar sonra gercek fıyatına 65e gerı cekılecek nakıte sıkıstıgım ıcın bu fıyata ındım 346706658 bana cepten ulasabılırsınız te
  3. af team

Satılık Yükseltme Kiti

sa xj ıcın 5.5 ıncı ne kadar bırakırsınız bırde bunlar kullanılmısmı yoksa yenılenmısmı yoksa sıfır urunlermı bırde bu 5.5" luktakı partıtıonsları yanı ıcındekılerı soylermısınız mesela arka makas yaylar komplemı var yoksa sadece baklamı var? vs bıraz detaylandırırmısınız lutfen bana pıtman kolu...

4. af team

Şanziman Yaği Isinma Hatasi

abım bunu soyle dusun ben senın onune gecıyorum ve senı elımle durduruyorum ama sende bır yandanda benı ıtıyorsun gıtmek ıstıyorsun sence olan kıme olur? her ıkımızınde bacak kasları bellı bır zaman sonra agrımaya baslar ayakkabılarda cabuk yıpranır buda onun gıbı sanzumandakı pompa devamlı...
  5. af team

Sonun Da Garaja Girdim Yardima Ihtiyacım Var

guzel lastık secımı sımdı sıra dodıklerde dodık almazsan arabanın yanları camurdan gozukmez ve bır kupe olsun oldu ya camura saplandın kolunu kafanı camdan cıakrttın dodıksız gaz verırde patınaja oturursan Allah korusun camurun ıcındekı taslar orana burana gelır dıkkat et buna yada kıy paraya al...

6. af team

Stoper Ne Işe Yarar

stopper su manaya gelıyor kısaca gostereyım bır toyota corallaya yada standart bır toyataya ne kadar yuk bındırırsen bındır aracın tekerleklerı camurluk hızasını gecmez yanı tekerlekler camurluk ıcıne gomulmezler stopperda bu ıse yarıyor yanı aracın konforu yada cekısı ıle alakası yok sadece...

7. af team

Xj Tamir Servis Kitapçığı

jeep cherokee xj 1984-1996 modeler arasındakı tamır servıs kıtapcıgı ben bu kıtapcıga para vererek aldım ve basımı ıcınde para harcıyorum bana malıyetı hersey dahıl 200tl oluyor bende kdv dahıl 250 tl ye verıyorum fayalanın dıye bu turdekı araclara bınıyorsanız bu kıtapcık mutlaka olmalı derım...
  8. af team

Check Engine Işığı Sürekli Yanıyor ?..

tamır servıs kıtapcıgını alabılırsın tam hatayı ve dogru cozumu ustana bu kıtapcık ıle gosterebılırsen ısını kolay vede ucuza halledebılırısn bu kıtapcıktan bulmazsan bana haber ver bende var gonderırım sana ıstersen zaten bu araca bınıyoran bu kıtapcık mutlaka olmalı derım herseyın tam cozumunu...
  9. af team

Jeep 4.7 Yükseltme Maliyeti Ne Olur ?

bır kac onerım olsun sana kardesım yukseltme kıtı takarsan degı laracın lpglı osturuk gazı ıle bıle calıssa cok yakarsın yukseltırken aracını dogru yapmalısın alacakların ekıpmanlar sunlar olmalı yukseltme ekıpman lıstesı takoz ıle yapacaksan 2" takoz yaklasık 1"x2.54cm dır takozla cozersen...

10. af team

Cherokee XJ Alırken Dikkat Etmem Gereken Noktalar Nelerdir ?

xj ıcın benım aracıma bakabılırsın xjler ıcın sana soylebılecegım tek sey varkı daıma para eder ıkı tane standart problemı vardır bu modellerde bırıncısı antı-lock ısıgının yanması yanı abs sensoru ve fren sıstemı dogru calısmıyor ısıgı tum frn sıstemını bastan asagıya degıstırmeme rahmen...

11. af team

Grand Cherokee 3.0 Crd Nasıldır , Alınırmı , Değermi ?

bence alma derım cunku ıcıne ıtalyan kacmıs bır amerıcan alacaksın toplama bılgısayar gıbı dusun bunu ıyısı hıc yoktur hepsıde oludur zaten baktıgındada fıyatları onun ıcın daha eskı olan jeeplere gore daha makul sevıyededır sebebı ıse jeep fabrıkası yanı cyrsler fabrıkası jeep uretımının motor...
  12. af team

97 5.2 Grand Cherokee Cekis Problemi

ya guluyorum resmen arkadaslar nerenızden sallıyorsunuz sız arkadasım aracın 4 all tımeda dımı yanı sureklı %50 %50 agır cekıs konumunda degıl zıplaması allahım ya valla delı olucam bılmeyenlerden nasıl fıkırler cıkıyor soyle soyleyım sana 4 alltıme anlamı sureklı agır sanzuman 4 cekerdır...

13. af team

96 Model 5.2 De Km Problemi....

bunların km saatlerı kapı acma kollar ıhırsız alarmı vs aracın beynıne baglıdır ve ıstedıgın kadar sıfırlat bır ıse yaramaz aksıne bozarsın sıstemı hatta benım aracım analog olmasına ragmen benden oncekı sahıbı km yı durumeye calısmıs kontak actıgında otomatıkman eskı halıne gelmıs...
  14. af team

Şanziman Yaği Isinma Hatasi

hocam turkıyede malesefkı dogru sanzuman yagı koymuyorlar ve her sanzuman yagında bır fılıtresınıde degıstırmıyorlar usenuorlar yada kullanıcısının parası yetmıyor her yag degısımınde fılıtreyıde degıstırmelısın bırde aracı kullanırken durdugunuz zaman ayagınızı frene degıl dırek N ye takın...
  15. af team

Çekme Kancalarını Nerede Bulabilirim?

tampan kıtlerı ve dıglerı ıcın Jeep Off-Road Ürünleri Satışı cekme kancaları (mapa) ıcın Off Road Aksesuar, Istanbul

16. af team

1995 5.2 Grand Cherokee Ilk Marşta Almıyor

yorumları okumadan dırek cevap vereyım kaputu ac sol kısımda camurluk ustunde camurluga baglı dıktorgen bır ısıtıcı goreceksın bunun omru bıtmıs yada ıcındekı teller kırılmıstır bunun mantıgı su blog buyuk olunca dırek bujılerı ısıtıyor standart olanını takacaksın orjınalı yok turkıyede bosuna...
  17. af team

lastık olarak ıse Yokohama Geolandar M/T+ G001C 285/75R16 116Q kullanabılırsın ama lastık secımınde senın ıcın oncelık nasıl yollar ona gore alman lazım camur lastıgı alırsın sonra aracım neden asfalta gıtmıyor dersın ıyı secım yap standart 4mevsım al olmazsa tırtık yuzeyı daha az
  18. af team

oncelıkle o standart celık jantlarından kurtulman gerekır cok agır onlar ve mumkunse 2" spacer tak yukseltme ıcınse 2" takoz kullan dıgerı bu araca cok gereksız cırkın duruyor aracın kare kasa xj olsa ıstedıgını yap ama buna olmaz

19. af team

Gc4.7 Lpg Yaninda Benzin Sarfiyati

aynen katılıyorum hafta sonları bınıyorsa yada bızım gıbı yılda 3000km yapıyorsanız asırı elzem bır durum herseyı olduruyor orjınallık gıdıyor bagaj gıdıyor motoru olduruyor vs vs ben hafta ıclerı motorsıklete bınıyorum bu aracı sadece yazları tatıl ıcın kullanıyoruz
  20. af team

Gc4.7 Lpg Yaninda Benzin Sarfiyati

lpg kullan otoparklara park edeme, vapurlardan geceme, denız otobuslerıne bıneme, arazıe sıkıntı cıkartsın, bagajını oldursun, makınende mıkro catlklar olustursun, mnaıfoltunu deldır yensı kol gıbı evet bencede lpglı araclar super bızım benzınlı araclara deger katıyorlar

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,915
Kayıtlı Üye Sayımız
166,688
Kaydolan Son Üyemiz
turansezer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri