Satılık Yükseltme Kiti

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan queensryche Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,075

queensryche

Yeni Üye
Merhaba Herkes!
Elimde Iron Rock marka XJ 4, XJ 5.5, ZJ 4.5 ve WJ 4 inç yükseltme kitleri var.
İlginen arkadaşlarım 0533 302 4475'ten arayabilir.

Etiketler
yükseltme
Ynt: Satılık Yükseltme Kiti

zj 4,5inch icin fiyat nedir ?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

maalesef sadece yazdıklarım var. Yalnız 2 inç yükseltme çok manidar bir hareket değil gibi geliyor bana. Çünkü sadece 5 cm kadar kalkan bir aracın görsel ve arazi performansı çok değişmez. Zaten bu yüksekliği get vb şekillerde de elde edersiniz düşük bütçeyle, yani çok kit gerektiren bir durum değil.

Zararı şu olabilir; bu şekilde davranıp sonra masraf, zaman ve emeğini heba ettikten ve "evet abi böyle olmuyo" dedikten sonra 4 ve üstü kitlere geçen onlarca kişi tanıyorum. İşi iyi bilenlere sorarsanız buna benzer yanıtlar alırsınız-gerçi ben bu alemde işi iyi bilmeyenini de görmedim ama:smiley:.

Sonuç itibariyle bir araç yükseltilecekse 4'ten başlamak daha doğru..
Selamlar.

4inch yukseltip lastigi 33 inch takamiosan hic biseye yaramaz.cunki sadece yukseltme kiti alip buyuk lastik takmakla bitmiyor.33inch e gore direksiyon amortisoru heavy duty rot kollari saft ayna mahuriti vb birsuru sey degistirmek lazim.bunlari yapamicak durumda iseniz 2inch yukseltme takozu isinizi gorecektir.saglikli mi ? hayir degil.2 inch yukseltme kitleri daha uygun fiyatlar o sekilde alirsaniz daha iyi olacaktir

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Aynen!.. Ya tam girmek ya da fazla girmemek lazım bu işe. Yükseltme diğer işleri başlatan önemli bir ilk adım neticede..

queensryche' Alıntı:
maalesef sadece yazdıklarım var. Yalnız 2 inç yükseltme çok manidar bir hareket değil gibi geliyor bana. Çünkü sadece 5 cm kadar kalkan bir aracın görsel ve arazi performansı çok değişmez. Zaten bu yüksekliği get vb şekillerde de elde edersiniz düşük bütçeyle, yani çok kit gerektiren bir durum değil.

Zararı şu olabilir; bu şekilde davranıp sonra masraf, zaman ve emeğini heba ettikten ve "evet abi böyle olmuyo" dedikten sonra 4 ve üstü kitlere geçen onlarca kişi tanıyorum. İşi iyi bilenlere sorarsanız buna benzer yanıtlar alırsınız-gerçi ben bu alemde işi iyi bilmeyenini de görmedim ama:smiley:.

Sonuç itibariyle bir araç yükseltilecekse 4'ten başlamak daha doğru..
Selamlar.

Ayrıntılı açıklama için teşekkürler hocam. Ben araziye girmiyorum. Bu arabayı iş için uzun yol seyahatlerimde kullanıyorum, sadece görsel olarak biraz heybetli durmasını istiyorum.

Get olayını düşündüm ama yapmışken sağlıklı olsun diye kit olarak düşünüyorum.

Tekrardan teşekkür ederim.

sa xj ıcın 5.5 ıncı ne kadar bırakırsınız bırde bunlar kullanılmısmı yoksa yenılenmısmı yoksa sıfır urunlermı
bırde bu 5.5" luktakı partıtıonsları yanı ıcındekılerı soylermısınız mesela arka makas yaylar komplemı var yoksa sadece baklamı var? vs bıraz detaylandırırmısınız lutfen
bana pıtman kolu lazım degıl onu aldım

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,915
Kayıtlı Üye Sayımız
166,688
Kaydolan Son Üyemiz
turansezer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR