Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikler iyi günler
Yolda kaldım ve ateşleme kestiğini öğrendim sonrasında v8 motorumda orjinal modül bulamadığımdan doğan modülü taktım 1 gün bile geçmeden orjinal modülü aldım ve taktım 3 gün gezdim ve yine ateşleme kesti doğanı taktım kendine geldi ve deneme amaçlı orjinali taktıgımda...
Herkese iyi günler dilerim
aracım def90 3.5 v8 motor lt77 sanzıman 1.67
Araziyi 1.41 le değiştirsem nasıl ve nekadar bir fark olur masrafına değermi beni tatmin edermi:D
TEŞEKKÜRLER
iyi günler araç resimlerde güzek duruyor tek kapı olması hem avantaj hem dezavantaj kamp için cok mantıklı olduğunu düşünüyorum tabi kalabalık halinde gitmeyecekseniz kamyonet ruhsatlı değilse dahada güzel ruhsat kamyonetsede trafik sigortasını bi araştırın derim onun dışında arabanın duruşu...
bunlarda 2kere acılıp kontrol edildi tamir setini bile aldım ama gerek olmadıgı mevcut bulunanında sağlam oldugu söylendi testten geçti işallah muainedende geçeriz =)
yağ basmamış içine bugun acıp baktık
muainede %16 lık el freni tutma sınırı koymuslar 1.gidişimde %8 2.gidişimde %5 3.gidişimde ise %15 le kaldım hala yapmak için uğraş veriyoruz
herkese iyi aksamlar 87 model 110 benzinli aracımın el freni muaine sınırını geçebilecek kadar tutmuyor 3 4 frenci gezdi hepsi bişeyler yaptı fakat çare olmadı balatalar değişti el freni teli degişti ayar yapıldı fakat olmuyor
bilgisi olanlardan...