Arama sonuçlarınız

1. K

Haziran Ayında Saraybosna

Merhaba! Eşim ve kızımla Saraybosnaya gitmek istiyoruz. internetten baktığımda fiyatlar çok yüksek. En ekonomik şekilde nasıl gidebilirim. Otobüsle gitsem daha mı iyi olur. Kaç saat sürer? Tavsiyeleriniiz için şimdiden teşekkürler.

2. K

Bosna Hersek Yolcularına

Ynt: Bosna Hersek Yolcularına Bambina sana özelden mesaj atmak istiyorum ama birtürlü olmuyor. Senin için de uygunsa email adresini almak isterim. Sna bir sorum olacak Sarajevoda Kasımdovska diye bir cadde varmış. Savaş zamanında katliamlara mağruz kalan. Orasının konumunu anlatırmısın bana...
  3. K

Sarayevo - Başçarşı

Ynt: Sarayevo - Başçarşı Öncelikle duyarlı olduğunuz için teşekkür ederim. Sarajevo ile ilgili yazmış olduğunuz yazıları gözden geçirdim.Kullanabileceğim yerleri not alıyorum. Karakterimi Bosnaya götürdükten sonraki aşamalarda yardımınıza çok ihtiyacım olacak. Tekrar çok teşekkür ediyorum.

4. K

Sarayevo - Başçarşı

Ynt: Sarayevo - Başçarşı Merhabalar! Yazdıklarınızı okurken çok heyecanlandım.Duygulandım da! Memleketimi görmeyi çok isterdim.Kokusunu içime çekmeyi. Şimdilik bu mümkün değil. Ben bir kitap yazmaya başladım ve bir karakterimin bosnayla da bağlantısı olacak. Oraları görmediğim için karakterimi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,637
Kaydolan Son Üyemiz
Hnzlkskn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri